Аксакали галузі. NV називає успішні ресторани Києва, Львова та Одеси, які працюють понад 20 років, і вивчає їхні меню

20 липня, 17:30
NV Преміум
СОЛІДНИЙ ВІК: У грудні 2025-го остерії Пантагрюель, де готують класичні страви італійської кухні, виповнюється 30 років (Фото: DR)

СОЛІДНИЙ ВІК: У грудні 2025-го остерії Пантагрюель, де готують класичні страви італійської кухні, виповнюється 30 років (Фото: DR)

NV обрав заклади столиці та інших міст країни, що працюють більше двох десятиліть і залишаються популярними.

КИЇВ

Пантагрюель

Адреса: вул. Миколи Лисенка, 1

Час роботи: пн-пт 11:00‑22:00, сб-нд 12:00‑22:00

Кухня: італійська

Середній чек: 1300 грн

Пантагрюель (Фото: cf.ua)
Пантагрюель / Фото: cf.ua

Остерія Пантагрюель — заклад із 30‑річною історією, який свого часу став первістком у мережі ресторанів Сергія та Євгена Гусовських, а нині вважається культовим закладом, де пропонують якісну італійську кухню в Києві.

Реклама

Тутешнє меню складається з найпопулярніших італійських страв і закусок. А саме вітелло тоннато (429 грн), кількох видів карпачо — від класичного (489 грн) до гранд карпачо з тунця, лосося й сибаса (569 грн) і тартару з яловичини, який тут готують з підсмаженими грибами, трюфельним айолі та грінками з чіабати (549 грн).

Також у меню —

Показати ще новини