Це бета-версія нового сайту Нового Времени. Надсилайте свої зауваження на адресу newsite@nv.ua

Політика конфіденційності та захисту персональних даних nv.ua

Політика конфіденційності та захисту персональних даних nv.ua
(надалі – Політка)

Преамбула

Управління сайтом nv.ua (надалі – Сайт) здійснюється Товариством з обмежено відповідальністю «Видавничий дім «Медіа-ДК» (надалі – Компанія / Товариство).

Політика є невід’ємною частиною угоди між вами та Товариством щодо використання Сайту. Політика пояснює: з якою метою і яким чином ми обробляємо персональні дані, які права ви маєте надаючи нам будь-яку інформацію про себе, і як зв’язатися з нами в разі необхідності.

Товариство залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику, щоб вчасно дізнаватися про зміни. Якщо ви продовжуєте користуватись Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися оновлених умов Політики.

Обробка персональних даних

Персональні дані (ПД) – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в базі ПД чи окремій таблиці бази даних Сайту.

Місце зберігання та обробки ПД знаходиться за адресою: Україна, 04080, м. Київ, вул. Кирилівська 86.

Збір даних

Відвідувачу Сайту надано можливість зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як: Twitter, Facebook , Google +. Або доступна опція реєстрації на Сайті, у такому випадку потрібно ввести такі дані: ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, пароль, який необхідно придумати.

Адміністратори Сайту можуть звертатися до відвідувачів з проханням про надати інші дані, які необхідні для авторизації.

При реєстрації на Сайті відвідувач дає згоду на обробку своїх ПД. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

Компанія залишає за собою право збирати дані про відвідування Сайту або з'єднання, які проходять через Сайт. Такі відомості можуть містити інформацію про під'єднання до інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом в майбутньому, обліку інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі для роботі з контрагентами в сфері реклами.

Персональні дані використовуються відповідно до Конституції України, профільних законів України, конвенцій (угод) ратифікованих Верховною радою України, статуту Товариства і його внутрішніх документів.

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

При роботі Сайту використовуються файли Сookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту і покращувати сервіс, Товариство збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, так звані файли Сookie.

За бажанням користувач може не надсилати Сookie (така опція доступна у налаштування вашого браузера). Однак, будь ласка, візьміть до уваги, що відключення функції відправки файлів Сookie може обмежити можливості використання Сайту.

Файли Сookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс:

-          Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html;

-          TNS Україна – https://tns-ua.com/konfidentsialnost;

-          Gemius http://www.gemius.com.ua/politika-konfidencialnosti.html;

-          Bigmir – http://info.bigmir.net/privacy_policy.

Цілі використання персональних даних

ПД використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують ваші дані.

Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.); соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання зазначених сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів.

Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія не зберігає і не обробляє. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли Сookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія відповідально ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття. У зв'язку з чим, Компанія звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про важливість безпеки в Інтернеті.

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Компанія вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде.

Захист, умови доступу та права суб’єктів ПД

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.

Користувач, є суб’єктом персональних даних, користується усіма правами, наданими йому відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зв’язатися з Товариством

ТОВ «ВД «Медіа-ДК», код ЄДРПОУ 39145695. Україна, м. Київ, вул. Кирилівська 86. Тел: +380 44 237 08 60.

Щодо зміни, доповнення або видалення персональної інформації, е-mail: newsite@nv.ua