Вішисуаз, лазанья і сорбет. NV представляє нові ресторани, що відкрилися в Києві, Львові та Миколаєві, й аналізує їхні меню
ПРОСТО НЕБА: У меню оновленого львівського ресторану Дах переважають популярні страви, а сам заклад розширився й отримав окремий ліфт (Фото: Дах)
NV обрав нові заклади, що віднедавна працюють у столиці та інших містах країни.
ЛЬВІВ
Дах
Адреса: площа Ринок, 15
Час роботи: 10:00‑22:00
Кухня: європейська, українська
Середній чек: 800 грн
До ресторанної імперії Андрія Худо, Юрка Назарука й Дмитра Герасімова належить не один десяток відомих концептуальних закладів Львова, зокрема це знаменита Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, Мазох-café та інші. До лютого серед них був і ресторан Дуже висока кухня, що протягом семи років працював на горішньому поверсі будинку на площі Ринок, 15. У цьому закладі не було звичного меню й офіціантів, а гості самі вигадували власну страву й озвучували побажання черговому кухареві.
Але віднедавна Худо з партнерами вирішили відійти від такої концепції і розширили на весь простір, що займав ресторан Дуже висока кухня, експансію свого іншого закладу — Дах. Останній працював у цій же будівлі й славився терасою з панорамним видом на Львів.
Відтак оновлений та великий Дах тепер може