Паніпурі, фуа-гра й крафтове морозиво. NV представляє нові ресторани, що відкрилися в Києві, Львові й Одесі, та аналізує їхні меню

19 квітня, 19:40
NV Преміум
ХЛІБ ТА ВИДОВИЩА: У театрі-барі Ґодо пригощають вишуканими закусками й авторськими коктейлями, а на мінус першому поверсі показують сучасні вистави (Фото: Олександр Медведєв / NV)

ХЛІБ ТА ВИДОВИЩА: У театрі-барі Ґодо пригощають вишуканими закусками й авторськими коктейлями, а на мінус першому поверсі показують сучасні вистави (Фото: Олександр Медведєв / NV)

NV обрав найцікавіші заклади, які віднедавна працюють у столиці та інших містах України.

КИЇВ

Ґодо

Адреса: вул. Велика Васильківська, 33

Час роботи: 11:00‑22:30

Кухня: фʼюжн, барна

Середній чек: 600 грн

Щовечора головні герої пʼєси Семюеля Бекета Чекаючи на Ґодо приходять на одне й те саме місце, щоб зустрітися із загадковим Ґодо, який має змінити їхнє життя, але він так і не зʼявляється. За 70 років після премʼєри вис­тави в паризькому Théâtre de Babylone Ґодо зʼявився в Києві: так називається новий заклад, співзасновником якого є бізнесмен Гарік Корогодський.

Реклама

Показати ще новини