«Туди мають стояти черги». Андрій Худо описує ідеальний ресторан і пояснює, чому змінив назву та напрямок одного зі своїх найкращих закладів

8 червня, 10:11
NV Преміум
ПІД ВЕЛИКИМ ДАХОМ: Віднедавна Андрій Худо з бізнес-партнерами вирішили розширити заклад Дах з тим, щоб «зробити його більш демократичним та молодіжним» (Фото: Андрій Чад)

ПІД ВЕЛИКИМ ДАХОМ: Віднедавна Андрій Худо з бізнес-партнерами вирішили розширити заклад Дах з тим, щоб «зробити його більш демократичним та молодіжним» (Фото: Андрій Чад)

Андрій Худо, голова наглядової ради Холдингу емоцій !Fest, — про оновлений львівський заклад, улюблені страви та ознаки топового ресторану.

 — Ресторан Дуже висока кухня мав гарну репутацію — чому ви вирішили оновити цей заклад, ще й під назвою іншого?

— На жаль, наші гості мало голосували за Дуже високу кухню своїми гаманцями. Так, коли у Львові проходили джазові літні раути, то в ресторані був аншлаг і в нього було важко потрапити. Публіка була відповідна — замовляла страви авторської кухні й була готова оплачувати більші чеки. Але таких періодів на рік було дуже мало. Тому ми вирішили переформатувати заклад і зробити його більш демократичним і молодіжним.

Реклама

— Як би ви коротко охарактеризували новий Дах та його кухню?

— Кухня стала

Показати ще новини