Простий, але дуже смачний. Як приготувати салат з огірків на зиму, рецепт якого передається через покоління
Хрусткі смачні огірки все частіше зустрічаються на прилавках магазинів та ринків і вже можна робити з них заготівлі на зиму.
Відома, що найсмачніша консервація виходить за рецептами наших бабусь. Один з них дозволяє приготувати на зиму звичайний. на перший погляд, салат із огірків, моркви та цибулі. Він дивує своїм пікантним смаком, підходить майже до всіх гарнірів і нагадує про літо.
Як приготувати салат з огірків на зиму
Інгредієнти
Огірки — 2 кг
Морква — 500 г
Цибуля — 500 г
Часник — 1 шт.
Оцет (9%) — 150 мл
Олія — 180 мл
Цукор — 200 г
Сіль — 100 г
Приготування
Ретельно промийте огірки та наріжте кружальцями.
Почистіть цибулю та наріжте півкільцями.
Помийте та почистіть моркву та натріть на тертці по-корейські.
Поєднайте огірки, моркву, цибулю у зручній глибокій ємності.
Додайте оцет, дрібно нарізаний часник.
Ретельно перемішайте та залиште на годину, щоб овочі пустили сік.
За цей час простерилізуйте банки: 0,5 л протягом 15 хвилин, 1 л — 30 хвилин.
Розподіліть овочеву суміш по банках та закатайте їх.
Смачного!