Смачніше, ніж на грилі. Як приготувати ребра в духовці - покрокова інструкція
Як приготувати ребра в духовці (Фото: freepik/topntp26)
У вас немає смокера чи гриля? Не засмучуйтеся — духовка може бути відмінним інструментом для приготування ребер.
Духовка є одним із найпростіших і найнадійніших інструментів для ідеального приготування ребер; і це не потребує модного обладнання чи зовнішнього простору. Слабкий і повільний нагрів у поєднанні з правильними приправами може перетворити реберця на щось насичене, липке та неймовірно ароматне. Цей посібник проведе вас через кожен крок, від підготовки ребер до завершення їх карамелізованою скоринкою, не виходячи з вашої кухні.
Що знадобиться для приготування ребер в духовці
Використовуючи духовку, ви не можете підвищити або знизити температуру приготування так швидко, як це можна зробити за допомогою гриля (хоча ви завжди можете витягнути реберця з духовки, якщо вони готуються занадто швидко). Якщо ви використовуєте термометр для м’яса, щоб контролювати хід приготування, ви знижуватимете температуру в духовці кожного разу, коли вам доведеться відкривати дверцята. З іншого боку, з грилем, коли піднімають кришку або дверцята, зазвичай виділяється лише мінімальна кількість тепла. Вам потрібно буде уважно стежити за годинником, оскільки ви не зможете так легко спостерігати або фізично перевіряти м’ясо.
Хочете відчути смак диму, який ви отримуєте від смажених ребер? Ні, цього не станеться, якщо ви не скористаєтеся соусом чи сумішшю приправ. Спробуйте рідкий дим або бажану суміш сухих трав і спецій з коричневим цукром і чорним перцем. Вам також доведеться мати справу з прихильниками грилю, які кажуть, що запікати реберця в духовці неправильно.
Але зачекайте, доки вони спробують ніжне м’ясо, яке ви приготували. хто знає. Можливо, вони передумають. А поки зупинимося на тому, як можна приготувати найсмачніші реберця в духовці. Одягніть фартух, розігрійте духовку і приступайте до роботи.
Як приготувати свинячі ребра в духовці
Існує три основних способи приготування каре свинячих ребер в духовці:
- 4 години при 120 градусах
- 3 години при 150 градусах
- 2 години при 175 градусах