«Має бути щасливий персонал». Співвласниця київського ресторану Under Wonder називає ознаки хорошого ресторану і якісної італійської пасти
МАЛЕНЬКА ІТАЛІЯ: Найбільше рестораторці Галині Фрунзе в її закладі Under Wonder смакує паста й тирамісу за рецептом знайомої сицилійки (Фото: DR)
Рестораторка Галина Фрунзе розповіла, як її закладу вдається залишатися популярним протягом 16 років.
— Як ресторану Under Wonder вдалося протягом 16 років не просто триматися, а й залишитися у тренді, попри конкуренцію, пандемію та війну? І чому ви обрали саме італійську кухню?
— Гадаю, уся річ у нашій постійності. Усі ці роки ми залишаємося вірними смачній їжі, якісному продукту, піклуванню, доброзичливому ставленню й людяності як до гостей, так і до команди. Але при цьому зважаємо на тренди, на очікування гостей і на ритм життя.
А щодо італійської кухні, то, по‑перше, це смачно. 16 років тому кухня Апеннінського півострова була