По-корейськи. Як швидко приготувати пікантну консервацію на зиму з помідорів, моркви та перцю

9 серпня 2024, 08:03

Помідори по-корейськи — ідеальна закуска на зиму, яка підійде до будь-яких страв.

Пікантний смак помідорів по-корейськи особливо прийдеться до смаку тим, хто любить гострі страви. Приготуйте запашну консервацію та насолоджуйтеся її оригінальним смаком протягом всієї зими.

Реклама

Як приготувати помідори по-корейськи на зиму

Інгредієнти

Помідори — 2 кг

Морква (середня) — 2 шт.

Перець болгарський — 2−3 шт.

Часник — 1 головка

Перець гострий перець — 1 шт.

Петрушка — пучок

Коріандр мелений — 1 ч. л.

Цукор — 100 г

Сіль — 2 ст. л.

Оцет 9% — 100 мл

Олія соняшникова — 100 мл

Приготування

Підготуйте зручну широку та глибоку ємність.

Помийте овочі.

Помідори розділіть навпіл, а якщо вони великого розміру, то на чотири частини.

Почистіть моркву та натріть на тертці по-корейськи.

Болгарський перець наріжте тонкими смужками.

Часник та дрібний перець пропустіть через прес або потріть на дрібній тертці.

Подрібніть петрушку.

Змішайте всі інгредієнти у ємності, додаючи олію, оцет, сіль, цукор, коріандр.

Залиште овочеву суміш на 2−3 години при кімнатній температурі, щоб вона настоялася та пустила сік.

Простерилізуйте банки та кришки.

Рівномірно розподіліть по них овочі та маринад.

Закрийте банки кришками та простерилізуйте 15−20 хвилин.

Після цього закрийте герметично, перегорніть до гори дном, накрийте теплим покривалом та залиште остигати.

Зберігайте помідори по-корейськи у прохолодному місці. Вже через 2−3 тижні після консервування вони будуть повністю готові.

Смачного!

Показати ще новини