По-корейськи. Як швидко приготувати пікантну консервацію на зиму з помідорів, моркви та перцю
Помідори по-корейськи — ідеальна закуска на зиму, яка підійде до будь-яких страв.
Пікантний смак помідорів по-корейськи особливо прийдеться до смаку тим, хто любить гострі страви. Приготуйте запашну консервацію та насолоджуйтеся її оригінальним смаком протягом всієї зими.
Як приготувати помідори по-корейськи на зиму
Інгредієнти
Помідори — 2 кг
Морква (середня) — 2 шт.
Перець болгарський — 2−3 шт.
Часник — 1 головка
Перець гострий перець — 1 шт.
Петрушка — пучок
Коріандр мелений — 1 ч. л.
Цукор — 100 г
Сіль — 2 ст. л.
Оцет 9% — 100 мл
Олія соняшникова — 100 мл
Приготування
Підготуйте зручну широку та глибоку ємність.
Помийте овочі.
Помідори розділіть навпіл, а якщо вони великого розміру, то на чотири частини.
Почистіть моркву та натріть на тертці по-корейськи.
Болгарський перець наріжте тонкими смужками.
Часник та дрібний перець пропустіть через прес або потріть на дрібній тертці.
Подрібніть петрушку.
Змішайте всі інгредієнти у ємності, додаючи олію, оцет, сіль, цукор, коріандр.
Залиште овочеву суміш на 2−3 години при кімнатній температурі, щоб вона настоялася та пустила сік.
Простерилізуйте банки та кришки.
Рівномірно розподіліть по них овочі та маринад.
Закрийте банки кришками та простерилізуйте 15−20 хвилин.
Після цього закрийте герметично, перегорніть до гори дном, накрийте теплим покривалом та залиште остигати.
Зберігайте помідори по-корейськи у прохолодному місці. Вже через 2−3 тижні після консервування вони будуть повністю готові.
Смачного!