Під біле вино. Як приготувати гарбузові квіти з сиром у клярі
Ці чудові гарбузові квіти можна знайти на ринку, або на вашому городі. Те, чого мають за звичку позбуватися, насправді є чудовим делікатесом. Тож не нехтуйте цим рецептом і куштуйте надзвичайну смакоту.
Для цього рецепта ви можете використовувати квіти не лише гарбуза, а кабачків і цукіні. Вони достатньо великі, аби покласти всередину достатньо сирної начинки. В цілому, ви можете взяти будь-який сир на ваш смак, головне, щоб не сильно водянистий. Оберіть також і улюблені спеції. А фінішує усю цю красу-смакоту пивний кляр, який має свій секрет приготування. Його розповіла італійська блогерка Аврора Кавалло на своїй сторінці блогу в Instagram. До страви вона додає каперси, які дадуть приємну солоність та додаткові текстури, а в якості начинки кулінарка взяла свіжу рикоту, яка створить легкість у контрасті з фритюром. Як приготувати цю просту та вишукану страву, яка смакує під біле вино.