Авокадо тост без тоста. Рецепт приготування салату з яєць, які лишилися після свята — лиш кілька інгредієнтів

7 травня 2024, 05:11

У кого лишилися яйця після Великодня? А може є й кілька авокадо, які залишились від закусок. Зробіть з цього ідеальний сніданок — неймовірно просте та смачне поєднання.

Яйцеві поєдинки на міцність вже кінчилися, тож прийшов час їсти сам продукт. Але не обов’язково додавати лише сіль чи майонез. Зробіть ваш сніданок, перекус чи обід вишуканим. Вам для цього потрібне авокадо. Білки від яєць та жири від авокадо створюють м’яку та шовкову текстуру, поєднання смаків приємно огортає рецептори. Для підсилення та акцентів пропонуємо додавати трохи лимонного соку та свіжозмеленого перцю.

Реклама

Салат із авокадо та яєць

Що робити з вареними яйцями (Фото: Inst @acouplecooks)
Що робити з вареними яйцями / Фото: Inst @acouplecooks

Інгредієнти:

  • 8 великих яєць
  • 2 авокадо
  • 1⁄4 чайної ложки крупної солі
  • свіжий мелений перець
  • 1 столова ложка оливкової олії першого віджиму
  • Лимонний сік

Спосіб приготування:

  1. Сирі яйця довести до кипіння, а далі дати постояти їм 20 хвилин без вогню. Якщо маєте вже зварені яйця — використати їх.
  2. Відокремити жовтки від білків (жовтки зберегти для іншого використання).
  3. Білки розламати на 2 см шматочки і покласти в невелику миску для змішування.
  4. Розрізати авокадо навпіл і видалити кісточку. Ложкою вишкребти невеликі шматочки.
  5. Додати до яєчних білків. Посолити і поперчити.
  6. Розподілити суміш яєць і авокадо між 4 мисками і скропити кожну оливковою олією. Або можете подавати у листі капусти, щоб зробити корисні роли.

Також ви можете додати варену курку, хлібні сухарі, сметану, шматочки сиру та інші інгредієнти за смаком.

Показати ще новини