На Великдень або після нього. Рецепт святкових фаршированих яєць з авокадо та рибою
Фарбуючи яйця різноманітними барвниками, ми часто думаємо, що робитимемо з тими, які залишаться нез'їденими після свята.
На Великдень або після нього можна приготувати смачні фаршировані яйця з ніжною пікантною начинкою з авокадо та риби.
Як приготувати фаршировані яйця з авокадо та рибою
Інгредієнти
Яйця — 4 шт.
Авокадо — 1 шт.
Риба червона (солона) — 150 г
Цибуля (бажано фіолетова) — 1 шт.
Соус Тартар — 2 ст. л.
Гірчиця американська — 1 ч. л.
Приготування
Заздалегідь відваріть яйця круто.
Візьміть м’який авокадо, почистіть та розімніть виделкою у тарілці.
Наріжте цибулю та рибу дрібними шматочками.
Обережно почистіть яйця, розділіть кожне на дві половини.
Дістаньте жовтки, розімніть та додайте до авокадо.
Також додайте у тарілку цибулю та рибу.
Ретельно перемішайте всі продукти до однорідної маси з додавання соусу та гірчиці.
Наповніть кожну половинку яйця готовою начинкою, а зверху прикрасьте зеленню.
Візьміть пласке блюдо, покладіть на нього листя салату, а на них фаршировані яйця — страва стане прикрасою стола.