Сердечне частування. Як за двадцять хвилин приготувати смачне та красиве домашнє печиво без розкочування тіста

1 серпня 2024, 10:40

Домашні смаколики фаворити всіх, хто любить додати до філіжанки кави або чаю щось смачненьке.

Хрустке, запашне, смачне та неймовірно миле печиво можна приготувати лише за двадцять хвилин. І нехай вас не бентежить складність виконання сердечок з джемом, вони з легкістю робляться за допомогою пальця.

Реклама

Як приготувати печиво з сердечками з джемом

Інгредієнти

Борошно — 270−300 г

Масло вершкове — 200 г

Цукор — 120 г

Яйця — 2 шт.

Ваніль — за смаком

Джем для начинки — за смаком

Приготування

Візьміть зручну глибоку ємність для замішування тіста, поєднайте всі інгредієнти з рецепта, крім джему, та ретельно їх перемішайте, замішуючи тісто.

Борошно для тіста краще просіяти, але це не обов’язково.

Зберіть готове, легке та пухирчасте, тісто у кулю та поділіть її на маленькі кульки.

Придавіть тильною стороною долоні кожну кульку та сформуйте кругле печиво.

В середині кожного печива за допомогою великого пальця зробіть сердечко: спочатку придавіть печиво пальцем навскіс з одного боку, потім з іншого.

Наповніть сердечка улюбленим густим джемом і поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15−20 хвилин.

Дайте готовому печиву охолонути та присипте його цукровою пудрою.

Смачного!

Показати ще новини