Сердечне частування. Як за двадцять хвилин приготувати смачне та красиве домашнє печиво без розкочування тіста
Домашні смаколики фаворити всіх, хто любить додати до філіжанки кави або чаю щось смачненьке.
Хрустке, запашне, смачне та неймовірно миле печиво можна приготувати лише за двадцять хвилин. І нехай вас не бентежить складність виконання сердечок з джемом, вони з легкістю робляться за допомогою пальця.
Як приготувати печиво з сердечками з джемом
Інгредієнти
Борошно — 270−300 г
Масло вершкове — 200 г
Цукор — 120 г
Яйця — 2 шт.
Ваніль — за смаком
Джем для начинки — за смаком
Приготування
Візьміть зручну глибоку ємність для замішування тіста, поєднайте всі інгредієнти з рецепта, крім джему, та ретельно їх перемішайте, замішуючи тісто.
Борошно для тіста краще просіяти, але це не обов’язково.
Зберіть готове, легке та пухирчасте, тісто у кулю та поділіть її на маленькі кульки.
Придавіть тильною стороною долоні кожну кульку та сформуйте кругле печиво.
В середині кожного печива за допомогою великого пальця зробіть сердечко: спочатку придавіть печиво пальцем навскіс з одного боку, потім з іншого.
Наповніть сердечка улюбленим густим джемом і поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15−20 хвилин.
Дайте готовому печиву охолонути та присипте його цукровою пудрою.
Смачного!