Помаранчеве частування. Як приготувати неймовірно смачне абрикосове варення з апельсинами

11 липня 2024, 04:20

Серед безлічі рецептів літніх солодощів, варто звернути увагу на незвичайне абрикосове варення з апельсинами.

Ідеальне поєднання двох абсолютно різних фруктів дозволяє приготувати з них вишукане частування на зиму. Зваріть варення з абрикосів та апельсинів і отримайте неймовірне кулінарне задоволення посеред холодних зимових вечорів, коли так не вистачає яскравих смаків та кольорів.

Реклама

Як приготувати абрикосове варення з апельсинами

Інгредієнти

На 1,5 л варення

Абрикоси — 1 кг

Апельсин — 1 шт.

Цукор — 700 г

Приготування

Простерилізуйте банки.

Помийте апельсин та наріжте разом і шкіркою дрібними шматочками.

Переберіть абрикоси, промийте та просушіть.

Видаліть кісточки, а потім, разом зі шматочками апельсина, подрібніть блендером, або пропустіть через м’ясорубку.

Додайте цукор і ретельно перемішайте.

Поставте фруктову суміш в тазу або каструлі на середній вогонь та, постійно помішуючи, доведіть до кипіння.

Зменште вогонь до мінімуму та проваріть варення ще 15 хвилин.

Готове варення розкладіть по банках, закрутіть кришки та залиште остигати, а потім поставте у темне прохолодне місце або у холодильник.

Смачного!

Показати ще новини