Сезонний делікатес. П’ять страв з лисичками, які варто приготувати цього літа
Рецепти з лисичками (Фото: freepik)
Завдяки своїй твердій текстурі та непереборному фруктовому аромату абрикосів, лисички є одними з найсмачніших їстівних дикорослих грибів у світі. Спробуйте їх у різних амплуа, та зробіть коронною сезонною стравою.
Дбайливо зібрані лісові гриби лисички заслуговують на те, щоб їх використовували в рецептах, гідних їхньої величі. Іноді їх називають «золотими лисичками» або «яєчними грибами», лисички мають оранжево-жовтий відтінок, воронкоподібну форму і перцевий, але злегка фруктовий смак. Найяскравіше вони виглядають у простих стравах, таких як паста, суп або у простому вершковому соусі, а їхній смак чудово доповнить червоне м’ясо. Пропонуємо п’ять простих рецептів, які точно захочеться повторити.
Теплий камамбер з фрикасе з лісових грибів: вершкова ароматна розкіш
Альбундігас з грибами: рецепт іспанських котлет з лисичками та соусом
Паста з лисичками та прошуто: рецепт незабутньої літньої вечері
Грибний крем-суп: рецепт з лисичками
Лисички на тості: рецепт, що стане улюбленим