Сезонний делікатес. П’ять страв з лисичками, які варто приготувати цього літа

2 червня, 13:54
Рецепти з лисичками (Фото: freepik)

Рецепти з лисичками (Фото: freepik)

Завдяки своїй твердій текстурі та непереборному фруктовому аромату абрикосів, лисички є одними з найсмачніших їстівних дикорослих грибів у світі. Спробуйте їх у різних амплуа, та зробіть коронною сезонною стравою.

Дбайливо зібрані лісові гриби лисички заслуговують на те, щоб їх використовували в рецептах, гідних їхньої величі. Іноді їх називають «золотими лисичками» або «яєчними грибами», лисички мають оранжево-жовтий відтінок, воронкоподібну форму і перцевий, але злегка фруктовий смак. Найяскравіше вони виглядають у простих стравах, таких як паста, суп або у простому вершковому соусі, а їхній смак чудово доповнить червоне м’ясо. Пропонуємо п’ять простих рецептів, які точно захочеться повторити.

Реклама

Теплий камамбер з фрикасе з лісових грибів: вершкова ароматна розкіш

Розкішна, але напрочуд проста страва, яка поєднує французький теплий сир із вершковими лісовими грибами.

Альбундігас з грибами: рецепт іспанських котлет з лисичками та соусом

Альбундігас з грибами Ці фрикадельки в іспанському стилі готуються за допомогою швидкого бешамелю, що робить їх напрочуд вологими та ніжними. Вони готуються в насиченому томатному соусі на основі вина та бренді, а зверху посипаються хрусткими грибами.

Паста з лисичками та прошуто: рецепт незабутньої літньої вечері

Страва проста та легка, але на смак точно варта розкішного ресторанного меню.

Грибний крем-суп: рецепт з лисичками

Ключ до ароматного, розкішного кремового грибного супу? « Створити» крем з грибного бульйону та великої кількості вершкового масла.

Лисички на тості: рецепт, що стане улюбленим

Ароматні маленькі руді грибочки, приготовані так, щоб зберегти сік та текстуру, ідеально поєднаються з хрустким та золотим хлібом для вашого найкращого сніданку.
Показати ще новини
X