Випічка за 5 хвилин. Як приготувати солодкі булочки-троянди лише з тіста та яблук

26 серпня 2024, 13:22

Два інгредієнти та трохи спецій — і на вашому столі красуються солодкі та красиві яблучні троянди. До чаю та кави можна кликати вже через пів години.

Прості рецепти випічки з готового тіста ширяться Мережею зі швидкістю світла, буквально. І цей, соковиті булочки з яблуками та корицею, точно підпадає під розряд тих, які захочеться повторити. Поділилися ним на Instagram сторінці одного телешоу.

Реклама

Яблучні булочки

Інгредієнти:

  • листкове тісто 400 г
  • цукор 100 г
  • кориця 15 г
  • червоні яблука 3 шт
  • цукор 10 г
  • кориця 10 г

Приготування:

  1. Розморозьте готове листково-дріжджове тісто. Насипте у пласку миску цукор та корицю. Помиті яблука почистіть або залиште шкірку за бажанням. Видаліть серединку та наріжте кружальцями товщиною до 1 см. Краще менше.
  2. На готове тісто викладіть яблука, обваляні у коричний цукор. Загорніть щільно рулетом та наріжте на шматочки бажаної товщини. Посипте додатково сумішшю з цукру.
  3. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку до підрум'янення.
  4. Готові булочки можна змазати сиропом чи кремом. Смачного!
Показати ще новини