З екзотичним смаком. Як створити справжній делікатес з кабачкового варення

1 серпня 2024, 14:55

Неймовірна кількість способів приготування кабачків охоплює й солодкі рецепти, серед яких найбільш екзотичним можна назвати варення з ананасовим соком.

Серед звичних рецептів варення, які вже вивчені на пам’ять, все частіше стали з’являтися незвичайні, які сміливо можна віднести до екзотичних. Приготуйте кабачкове варення з лимоном та ананасовим соком і станьте королем літніх десертів.

Реклама

Як приготувати варення з кабачків, лимона та ананасового соку

Інгредієнти

Кабачки — 800 г

Ананасовий сік — 750 г

Цукор — 350 г

Лимон — 1 шт.

Куркума — дрібка

Кардамон, кориця, гвоздика — за смаком

Приготування

Заздалегідь простерилізуйте банки.

Помийте кабачки, зніміть з них шкірку, видаліть насіння та наріжте дрібними кубиками.

Помийте та почистіть лимон. Шкірку, за бажанням, залиште на цедру, а з м’якоті вичавить сік.

Візьміть зручну широку каструлю та змішайте у ній кабачки, ананасовий сік, лимонний сік, цукор, кардамон, куркуму.

Поставте каструлю на середній вогонь і протягом декількох годин варіть варення. Воно має виваритися до густого стану, а кабачки мають стати прозорими, на вигляд, як цукати.

За рецептом у вас має вийти не більше одного літру делікатесного варення.

Смачного!

Показати ще новини