Два в одному. Як за пів години одночасно приготувати салат і гарнір з картоплею та овочами
Теплий салат з картоплею та овочами — ідеальна страва, коли швидко необхідно накрити на стіл і вгамувати голод.
Коли швидко необхідно приготувати обід або вечерю з закускою та гарніром, можна поступити дуже просто — приготувати замість двох страв одну — ситний і смачний теплий салат з картоплею та овочами.
Як приготувати теплий салат з картоплею та овочами
Інгредієнти
Картопля (бажано молода) — 500 г
Спаржа — 400 г
Цибуля фіолетова (може бути маринована) — 1 шт.
Помідори чері — 10−15 шт.
Олія оливкова — 3 ст. л.
Соус теріякі — 1 ст. л.
Сіль/перець — до смаку
Листя салату, оливки — за бажанням
Приготування
Ретельно помийте картоплю та поставте варитися.
Після того, к вода закипить, проваріть картоплю протягом 10 хвилин, зніміть з плити та злийте воду.
Помийте та почистіть спаржу, наріжте на дрібні шматочки.
Застеліть деко з високими бортиками або форму для випікання пергаментом.
Поділіть картоплю на скибочки, дрібну можна розрізати навпіл, і викладіть на пергамент разом зі спаржею.
Змастіть олією, посоліть та поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
За цей час наріжте поділіть навпіл помідори, а цибулю наріжте півкільцями.
Поєднайте у салатнику картоплю, спаржу, помідори, цибулю.
Додайте олію та соус теріякі, а також, за бажанням листя улюбленого салату та оливки.
Ретельно перемішайте салат і насолодіться його смаком.
Смачного!