Два в одному. Як за пів години одночасно приготувати салат і гарнір з картоплею та овочами

8 серпня 2024, 09:04

Теплий салат з картоплею та овочами — ідеальна страва, коли швидко необхідно накрити на стіл і вгамувати голод.

Коли швидко необхідно приготувати обід або вечерю з закускою та гарніром, можна поступити дуже просто — приготувати замість двох страв одну — ситний і смачний теплий салат з картоплею та овочами.

Реклама

Як приготувати теплий салат з картоплею та овочами

Інгредієнти

Картопля (бажано молода) — 500 г

Спаржа — 400 г

Цибуля фіолетова (може бути маринована) — 1 шт.

Помідори чері — 10−15 шт.

Олія оливкова — 3 ст. л.

Соус теріякі — 1 ст. л.

Сіль/перець — до смаку

Листя салату, оливки — за бажанням

Приготування

Ретельно помийте картоплю та поставте варитися.

Після того, к вода закипить, проваріть картоплю протягом 10 хвилин, зніміть з плити та злийте воду.

Помийте та почистіть спаржу, наріжте на дрібні шматочки.

Застеліть деко з високими бортиками або форму для випікання пергаментом.

Поділіть картоплю на скибочки, дрібну можна розрізати навпіл, і викладіть на пергамент разом зі спаржею.

Змастіть олією, посоліть та поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

За цей час наріжте поділіть навпіл помідори, а цибулю наріжте півкільцями.

Поєднайте у салатнику картоплю, спаржу, помідори, цибулю.

Додайте олію та соус теріякі, а також, за бажанням листя улюбленого салату та оливки.

Ретельно перемішайте салат і насолодіться його смаком.

Смачного!

Показати ще новини