Замість суші. Як приготувати японську закуску, смачніше та простіше, ніж оселедець під шубою
Японська закуска на заміну популярних суші підходить до багатьох гарнірів та може бути самостійним перекусом.
У приготуванні японської закуски прекрасне все: просте виконання, доступність всесезонних інгредієнтів, оригінальний вигляд. Приготуйте її за лічені хвилини та насолодіться неймовірним смаком поєднаних інгредієнтів.
Як приготувати японську закуску з оселедця, як суші
Інгредієнти
Оселедець (філе) — 2 шт.
Горошок зелений консервований — 150 г
Огірки мариновані - 3 шт.
Яйця варені - 3 шт.
Майонез — 2−3 ст. л.
Сіль, чорний перець — за смаком
Приготування
Зваріть яйця круто, залиште остигати, а потім поділіть кожне яйце на три частини, розрізаючи впоперек.
Розкладіть на дошці філе, накрийте харчовою плівкою та злегка відбийте. Філе має стати тоншим та однаковим за товщиною.
Розділіть філе вздовж на дві частини.
Приготуйте начинку. Для цього почистіть цибулю та наріжте дрібними кубиками. Додайте нарізані дрібними кубиками огірки, горошок, сіль, перець, майонез.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Згорніть кружечком оселедець, він буде основою суші, та покладіть всередину частину яйця.
Зверху викладіть начинку.
За необхідністю, закріпіть оселедець за допомогою дерев’яної зубочистки.
За бажанням, покладіть закуску на шматок улюбленого хліба, можна підсушеного.
Смачного!