З пікантним соусом. Рецепт простого літнього салату з молодої капусти, кукурудзи та яєць
Простий та смачний салат з молодою капустою легко готується та підходить до будь-яких гарнірів.
Приготуйте простий та ситний літній салат з молодої капусти, яєць і консервованої кукурудзи та заправте пікантним сметанним соусом. З першої спроби він стане постійною стравою на вашому столі.
Як приготувати салат з молодої капусти, кукурудзи та яєць
Інгредієнти
Молода капуста — половина качана
Кукурудза консервована — 300 г
Яйця — за смаком
Огірки — 1 шт.
Зелень, зелена цибуля — за смаком
Сметана — 5 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Приготування
Відваріть круто яйця, охолодіть, почистіть та відокремте білки від жовтків.
Капусту наріжте соломкою та складіть у зручну глибоку ємність.
Подрібніть зелень та зелену цибулю та додайте до капусти.
Огірок очистіть від шкірки та поріжте соломкою й також покладіть у ємність.
Потім додайте білки, які також наріжте соломкою.
Відкрийте банку з консервованою кукурудзою, вилийте рідину, а кукурудзу додайте до овочів.
Приготуйте заправку. Розімніть жовтки та змішайте зі сметаною та гірчицею.
Заправте салат і ретельно перемішайте.
Смачного!