Консервована або заморожена. Рецепт пікантної намазки з часникових стріл, яка підходить майже до всіх страв
Ви все ще викидаєте часникові стріли? Дарма. З них можна приготувати безліч смачних страв і одна з них — універсальна пікантна намазка.
Для приготування намазки з часникових стріл необхідно мати в запасі мінімум інгредієнтів. Велика перевага цієї страви у тому, що її можна зберігати в холодильнику довгий період часу та використовувати для безлічі перших і других страв, а також соусів і салатів.
Як приготувати намазку з часникових стріл
Інгредієнти
Часникові стріли — 1 кг
Рослинна олія — 100 г
Цукор — 4 ст. л.
Сіль — 2 ст. л.
Лимонний сік — 1 ст. л.
Приготування
Заздалегідь простерилізуйте банки.
Переберіть часникові стріли та залиште цілі та неушкоджені.
Помийте та подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера до консистенції пасти.
Додайте цукор, сіль, олію та лимонний сік — крім приємного присмаку, він допомагає пасті зберегти зелений колір.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти та залиште на пару хвилин.
Розкладіть намазку у банки, закрийте їх кришками та поставте у холодильник. Там вона зберігатиметься протягом двох-трьох місяців.
Якщо бажаєте збільшити термін зберігання намазки, розкладіть її у форми для льоду та поставте до морозильної камери.
Смачного!