Соковита та сирна. Як приготувати курячу грудку з яблуками та брі на вечерю влітку
Солодкі яблука та вершковий сир брі начинені всередині курячих грудок у кленовій глазурі та запечені до досконалості. Курка, фарширована яблуками та брі, — це найкраща літня вечеря, яку ви могли готувати.
У літню пору складно обрати, чого хочеться з'їсти більше: просто овочі, чи не просто овочі. У спеку апетит не такий сильний, однак смачні страви та прості рецепти ніхто не відміняв. Пропонуємо простий рецепт корисної вечері, яка пасуватиме під холодний лимонад чи бокал білого вина. Надзвичайно соковита курка тут поєднана із солодким яблуком та пікантним сиром брі, який створює вершковий шлейф цій страві. Рецептом поділилася на своїй сторінці в Instagram блогерка Кейтлін.