Домашні кабаноси. Рецепт популярної смачної закуски без барвників та консервантів
Неймовірно популярні останнім часом кабаноси, які до смаку дорослим і дітям, можна без зайвих зусиль приготувати на власній кухні.
Для приготування кабаносів вам, в першу чергу, знадобиться терпіння, бо коли вони почнуть підсихати у духовці, від аромату можна буде втратити здоровий глузд. Крім витримки запасіться курячим філе та спеціями. Уявляєте, це весь список інгредієнтів неймовірного делікатесу.
Як приготувати кабаноси вдома
Інгредієнти
Філе куряче — 600 г
Часник сухий — 0,5 ч. л.
Паприка солодка — 0,5 ч. л.
Чилі сухий — 0,5 ч. л.
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Помийте філе, наріжте невеликими шматками та пропустіть через м’ясорубку.
Додайте сіль, спеції та ретельно перемішайте.
Застеліть деко пергаментом.
Покладіть фарш у кондитерський пакет і сформуйте за його допомогою на пергаменті тонкі ковбаски.
Поставте ковбаски сушитися у заздалегідь прогріту до 60 градусів духовку на 4−6 годин до повного приготування.
Охолодіть готові кабаноси та насолодіться їх пікантним смаком.
Смачного!