Смачні бутерброди нашвидкуруч. Як приготувати апетитну літню намазку з кабачків і плавленого сиру
Серед безлічі намазок хітом сезону просто зобов’язана стати кабачкова з плавленим сиром.
Намазка з кабачків і плавленого сиру готується без зайвих зусиль за 20 хвилин, має пікантний смак та ідеальну структуру.
Як приготувати намазку з кабачків і плавленого сиру
Інгредієнти
Кабачки — 600 г
Сир плавлений — 2 шт.
Часник — 2 зубчики
Олія — 1−2 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Перець чорний мелений — за смаком
Олія для підсмажування
Приготування
Помийте кабачки, якщо шкірка молода — залиште, та наріжте невеликими кубиками.
Поставте пательню з олією на середній вогонь, викладіть на неї кабачки, накрийте кришкою та, періодично помішуючи, підсмажте протягом 10−15 хвилин.
Після цього додайте подрібнений часник, сіль, перець і протушкуйте ще 5 хвилин.
Якщо в процесі приготування кабачки випустили багато соку, зніміть кришку з пательні та дайте йому випаритися.
Готові кабачки змішайте з дрібно нарізаним плавленим сиром і подрібніть блендером до однорідної маси.
Складіть намазку у скляну ємність і поставте на деякий час, можна на ніч, у холодильник, щоб вона трохи застигла та набула ідеальної консистенції.
Скуштуйте кабачкову намазку з хлібом, печеною картоплею або м’ясом.
Смачного!