Смачні бутерброди нашвидкуруч. Як приготувати апетитну літню намазку з кабачків і плавленого сиру

9 липня 2024, 15:09

Серед безлічі намазок хітом сезону просто зобов’язана стати кабачкова з плавленим сиром.

Намазка з кабачків і плавленого сиру готується без зайвих зусиль за 20 хвилин, має пікантний смак та ідеальну структуру.

Як приготувати намазку з кабачків і плавленого сиру

Реклама

Інгредієнти

Кабачки — 600 г

Сир плавлений — 2 шт.

Часник — 2 зубчики

Олія — 1−2 ст. л.

Сіль — 0,5 ч. л.

Перець чорний мелений — за смаком

Олія для підсмажування

Приготування

Помийте кабачки, якщо шкірка молода — залиште, та наріжте невеликими кубиками.

Поставте пательню з олією на середній вогонь, викладіть на неї кабачки, накрийте кришкою та, періодично помішуючи, підсмажте протягом 10−15 хвилин.

Після цього додайте подрібнений часник, сіль, перець і протушкуйте ще 5 хвилин.

Якщо в процесі приготування кабачки випустили багато соку, зніміть кришку з пательні та дайте йому випаритися.

Готові кабачки змішайте з дрібно нарізаним плавленим сиром і подрібніть блендером до однорідної маси.

Складіть намазку у скляну ємність і поставте на деякий час, можна на ніч, у холодильник, щоб вона трохи застигла та набула ідеальної консистенції.

Скуштуйте кабачкову намазку з хлібом, печеною картоплею або м’ясом.

Смачного!

Показати ще новини