Кабачки по-французьки: ідеальний рецепт закуски для тих, хто не їсть м’ясо
Неймовірно смачна літня закуска з кабачків, помідорів та сира розлітається зі стола за лічені хвилини.
Кабачки по-французьки — ідеальна страва для тих, хто віддає перевагу стравам без м’яса. За смаковими якостями вона не поступається рецепту звичного для багатьох м’ясу по-французьки і навіть перевершує його.
Як приготувати кабачки по-французьки
Інгредієнти
Кабачки — 500 г
Помідори — 3 шт.
Сир твердий — 100 г
Яйця — 2−3 шт.
Борошно — 150 г
Майонез (сметана) — 100 г
Часник — 3 зубчики
Кріп — за смаком
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Наріжте кабачки кружальцями товщиною приблизно 3−5 мм і посоліть.
У одній ємності збийте яйця з сіллю та перцем, у іншу насипте борошно.
Вмочить кожен кружечок спочатку в борошно, потім в яйця та підсмажте на пательні.
Ще в одній ємності змішайте майонез (сметану) з подрібненим часником та кропом.
Наріжте кружальцями помідори.
Потріть сир на великій або середній тертці.
Застеліть деко пергаментом, викладіть на нього кабачки, змажте кожен майонезною сумішшю, зверху покладіть помідор та посипте натертим сиром.
Поставте деко у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку та почекайте доки сир не розплавиться.
Смачного!