Без цукру. Як приготуватли домашню нутелу (кориснішу за магазинну)

26 червня 2024, 03:09

Шоколадно-горіхова паста з магазину це точно не найкращий варіант смаколика. А от приготована домашня, без цукру та олії, ідеально пасуватиме до сніданків та перекусів. Спробуйте додати сиропи, кокосову стружку чи будь-що до свого смаку.

Без трансжирів, цукру. підсилювачів смаку та фарбників, ця домашня паста — це знахідка на ваші кухні. Ви робите невелику порцію, зберігаєте в холодильнику, і ваші солодкі сніданки стають настільки смачними, що захочеться їсти їх три рази на день. Приготування дуже просте, запевніться у цьому самі. До кави ця безцукрова, корисна паста смакує найкраще. Рецептом поділилася коуч зі здоров’я та блогерка в Instagram Брітні.

Реклама

Домашня шоколадно-горіхова паста

Інгредієнти:

  • 2 склянки фундука
  • 1 ½ склянки фініків
  • 3 ст.л. какао-порошку
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • щіпка солі
  • 2 ст.л. молока на вибір

Спосіб приготування:

  1. Запечіть 2 склянки фундука в духовці протягом десяти хвилин.
  2. Після того, як ви дістанете їх, обгорніть рушником, і прокатайте один горішок об один, щоб зняти шкірку. Покладіть в кухонний комбайн до кремоподібного стану.
  3. Потім додайте фініки, какао, ложку ванільного екстракту, щіпку солі і подрібніть. На завершення додайте молоко до бажаної густоти.
  4. Подавайте цю пасту з яблуками, бананами, тостами з маслом, панкейками та млинцями! Вона справді пасує до усього
Показати ще новини