Без цукру. Як приготуватли домашню нутелу (кориснішу за магазинну)
Шоколадно-горіхова паста з магазину це точно не найкращий варіант смаколика. А от приготована домашня, без цукру та олії, ідеально пасуватиме до сніданків та перекусів. Спробуйте додати сиропи, кокосову стружку чи будь-що до свого смаку.
Без трансжирів, цукру. підсилювачів смаку та фарбників, ця домашня паста — це знахідка на ваші кухні. Ви робите невелику порцію, зберігаєте в холодильнику, і ваші солодкі сніданки стають настільки смачними, що захочеться їсти їх три рази на день. Приготування дуже просте, запевніться у цьому самі. До кави ця безцукрова, корисна паста смакує найкраще. Рецептом поділилася коуч зі здоров’я та блогерка в Instagram Брітні.