Taste of Kyїv. П’ять причин відвідати фестиваль та спробувати Київ на смак
TASTE OF KYЇV (Фото: надано TASTE OF KYЇV)
TASTE OF KYЇV — фестиваль, що поєднав 30 провідних київських ресторанів, шефів і гостей у єдиному fine-dining форматі. З 10 по 26 жовтня — 17 днів гастрономічних відкриттів, сміливих поєднань і нових приводів для зустрічей.
1. Дегустаційні сети від закладів
Протягом 17 днів кожен заклад подаватиме спеціальний дегустаційний сет за фіксованою ціною — 1500 грн, 15% з якої спрямовується на благодійний проєкт Дронопад фонду Повернись живим. У такий спосіб ресторанна спільнота Києва демонструє, як культура й бізнес можуть об'єднуватися заради реальної допомоги.
2. Різні кухні та формати
До фестивалю долучились заклади різних кухонь, форматів та філософії, але вони мають єдину мету: показати гастрономічний Київ через смак, людей і взаємодію. Завдяки проведенню події учасники підкреслюють: гастрономія в Україні є важливим інструментом соціальної дії та частиною креативної економіки.
3. Сертифікат київського гедоніста
За 17 днів кожен гість фестивалю побудує власний маршрут, а відмітки про нього ставитиме у Паспорті київського гурмана. Кожен замовлений сет — це стікер, що вклеюється в паспорт. Це як гастрономічна версія Шляху Сантьяго, але у столичних декораціях. І замість сувеніра з подорожі — Сертифікат київського гедоніста, який видається за 7 відвіданих закладів.
4. Бокс подарунків від учасників та фонду Повернись живим
Наприкінці проєкту розігруватиметься приз за заповнений паспорт та найбільший донат на проєкт Дронопад — бокс подарунків від усіх учасників та памʼятний приз від Повернись живим.
5. Можливість відкрити для себе гастрономічний Київ
Участь у фестивалі подарує вам не лише нові враження — ви зможете відкрити для себе локації, на які, можливо, не звертали увагу раніше або в які не було часу піти. Крім того, це чудова можливість розділити один із вечорів з друзями чи близькими у приємній атмосфері.
Шукайте детальну інформацію про фестиваль та список закладів тут.
- Майстер вишуканого ритуалу. Хто такий супний сомельє та як професія набула нового дихання у трендовому ресторані
- «Модель шашличника». Алекс Купер розкрив подробиці нового ресторану в Одесі та зізнався, яку помилку робив роками
- «Пережили цю ніч з нами». Переможець Євробачення Немо завітали на борщ до ресторану Клопотенка