З картоплі та ковбаси. Як швидко приготувати просту та ситну запіканку на пательні

30 липня 2024, 12:36

Картопляна запіканка на пательні - страва, яка за лічені хвилини дозволить насолодитися смачним обідом або вечерею.

Маєте обмаль часу та продуктів на приготування ситної страви? Приготуйте запіканку з картоплі на пательні. Рецепт з простим списком інгредієнтів дозволяє зробити її майже з нічого лише за 15 хвилин.

Реклама

Як приготувати запіканку з картоплі та ковбаси

Інгредієнти

Картопля — 400 г

Ковбаса варена — 200 г

Цибуля зелена — невеликий пучок

Яйця — 2 шт.

Борошно — 1 ст. л. (з гіркою)

Сіль, перець — за смаком

Олія для підсмажування

Приготування

Помийте та дрібно наріжте зелену цибулю.

Почистіть картоплю, натріть на великій тертці, ненадовго залиште та відтисніть зайвий сік.

Наріжте ковбасу дрібними кубиками.

Змішайте всі інгредієнти у зручній глибокій ємності.

Додайте сіль, перець, яйця, борошно та ретельно перемішайте до однорідної маси.

Розігрійте на середньому вогні пательню з невеликою кількістю олії.

Викладіть суміш продуктів та рівномірно розподіліть її.

Готуйте запіканку протягом 10−12 хвилин, перегортаючи з одного боку на інший до скоринки золотистого кольору.

Готову запіканку можна подавати гарячою або теплою зі свіжою зеленню та сметаною.

Смачного!

Показати ще новини