З картоплі та ковбаси. Як швидко приготувати просту та ситну запіканку на пательні
Картопляна запіканка на пательні - страва, яка за лічені хвилини дозволить насолодитися смачним обідом або вечерею.
Маєте обмаль часу та продуктів на приготування ситної страви? Приготуйте запіканку з картоплі на пательні. Рецепт з простим списком інгредієнтів дозволяє зробити її майже з нічого лише за 15 хвилин.
Як приготувати запіканку з картоплі та ковбаси
Інгредієнти
Картопля — 400 г
Ковбаса варена — 200 г
Цибуля зелена — невеликий пучок
Яйця — 2 шт.
Борошно — 1 ст. л. (з гіркою)
Сіль, перець — за смаком
Олія для підсмажування
Приготування
Помийте та дрібно наріжте зелену цибулю.
Почистіть картоплю, натріть на великій тертці, ненадовго залиште та відтисніть зайвий сік.
Наріжте ковбасу дрібними кубиками.
Змішайте всі інгредієнти у зручній глибокій ємності.
Додайте сіль, перець, яйця, борошно та ретельно перемішайте до однорідної маси.
Розігрійте на середньому вогні пательню з невеликою кількістю олії.
Викладіть суміш продуктів та рівномірно розподіліть її.
Готуйте запіканку протягом 10−12 хвилин, перегортаючи з одного боку на інший до скоринки золотистого кольору.
Готову запіканку можна подавати гарячою або теплою зі свіжою зеленню та сметаною.
Смачного!