Два в одному. Як приготувати смачні соковиті чебуреки з кабачків і курячого фаршу
В результаті поєднання кабачків і курячого м’яса можна отримати неймовірно смачну страву, яка поєднує в собі гарнір і закуску.
Кабачкові чебуреки — данина літньому періоду часу. Завдяки вдалому поєднанню ніжного овочу, не менш ніжного курячого фаршу та спецій, виходить ситна соковита страва з насиченим смаком.
Як приготувати чебуреки з кабачків
Інгредієнти
Кабачки — 400 г
Фарш курячий — 400 г
Молоко — 200 мл
Борошно — 100 г
Яйця — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Часник — 2 зубчики
Олія — 50 мл
Сіль, спеції - за смаком
Приготування
Подрібніть цибулю та підсмажте на пательні разом з фаршем та спеціями.
Натріть на великій тертці кабачок, додайте щіпку солі та залиште на 10 хвилин, щоб вийшов зайвий сік.
Вилийте сік з кабачків, додайте до них молоко, яйця, 1 ст. л. олії, сіль, спеції та перемішайте.
Додайте борошно та ще раз ретельно перемішайте.
Розігрійте пательню з олією та, формуючи на ній млинці, починайте підсмажувати їх на середньому вогні. Слідкуйте за тим, щоб млинці не виходили надто тонкими або надто товстими.
Як тільки млинець підсмажиться з одного боку, переверніть його, умовно поділіть на дві частини. На одну покладіть тонким шаром фарш, іншою прикрийте та притисніть лопаткою по краях, формуючи чебурек.
Підсмажуйте чебуреки з обох боків до золотистої скоринки.
За бажанням, до фаршу в чебурек можна додати натертий на тертці твердий сир.
Смачного!