Два в одному. Як приготувати смачні соковиті чебуреки з кабачків і курячого фаршу

4 липня 2024, 03:56

В результаті поєднання кабачків і курячого м’яса можна отримати неймовірно смачну страву, яка поєднує в собі гарнір і закуску.

Кабачкові чебуреки — данина літньому періоду часу. Завдяки вдалому поєднанню ніжного овочу, не менш ніжного курячого фаршу та спецій, виходить ситна соковита страва з насиченим смаком.

Реклама

Як приготувати чебуреки з кабачків

Інгредієнти

Кабачки — 400 г

Фарш курячий — 400 г

Молоко — 200 мл

Борошно — 100 г

Яйця — 2 шт.

Цибуля — 1 шт.

Часник — 2 зубчики

Олія — 50 мл

Сіль, спеції - за смаком

Приготування

Подрібніть цибулю та підсмажте на пательні разом з фаршем та спеціями.

Натріть на великій тертці кабачок, додайте щіпку солі та залиште на 10 хвилин, щоб вийшов зайвий сік.

Вилийте сік з кабачків, додайте до них молоко, яйця, 1 ст. л. олії, сіль, спеції та перемішайте.

Додайте борошно та ще раз ретельно перемішайте.

Розігрійте пательню з олією та, формуючи на ній млинці, починайте підсмажувати їх на середньому вогні. Слідкуйте за тим, щоб млинці не виходили надто тонкими або надто товстими.

Як тільки млинець підсмажиться з одного боку, переверніть його, умовно поділіть на дві частини. На одну покладіть тонким шаром фарш, іншою прикрийте та притисніть лопаткою по краях, формуючи чебурек.

Підсмажуйте чебуреки з обох боків до золотистої скоринки.

За бажанням, до фаршу в чебурек можна додати натертий на тертці твердий сир.

Смачного!

Показати ще новини