З кисломолочного сиру. Як приготувати ніжний пудинг з ягодами або шоколадом

18 травня 2024, 04:01

Смачний ніжний десерт з кисломолочного сиру буде до смаку дітям і дорослим.

Простий рецепт пудингу з кисломолочного сиру дозволяє без зайвих зусиль приготувати ніжний десерт, який стане ідеальним доповненням до будь-якого столу.

Як приготувати пудинг з кисломолочного сиру

Реклама

Інгредієнти

Сир кисломолочний — 300 г

Молоко — ½ склянки

Желатин — 10 г

Цукор — за смаком

Ягоди, шоколад, фрукти — на власний смак

Приготування

Залийте желатин чвертю склянки молока та залиште.

Покладіть сир у зручну глибоку ємність, додайте цукор і збийте до однорідності. Для того, щоб маса вийшла без грудочок, якщо сир сухий, додайте до нього невелику кількість сметани або вершків.

Після того, як желатин настоїться, додайте у нього залишки молока та, перемішуючи, нагрійте на водяній бані або у мікрохвильовій печі до повного розчинення.

Якщо плануєте зробити пудинг з ягодами всередині, додайте їх у сирну масу та обережно перемішайте, щоб ягоди не дали сік і пудинг лишився білим.

Якщо плануєте кольоровий пудинг, можете збити ягоди з сирною масою блендером.

Візьміть желатин, який охолонув, додайте у сирну масу та перемішайте.

Розлийте отриману суміш у форми. Чим меншого розміру вони будуть, тим швидше пудинг застигне.

Поставте форми з пудингом в холодильник приблизно на пару годин.

Дістаньте готовий пудинг з холодильника, викладіть на пласкі тарілки або блюдо, прикрасьте ягодами, джемом або тертим шоколадом і подайте на стіл.

Смачного!

Показати ще новини