Неординарна вечеря. Як приготувати смажені зелені помідори з морквою, перцем та курячим філе
Рецепт смажених зелених помідорів руйнує уявлення багатьох про те, що вони не їстівні.
Приготуйте смажені зелені помідори з морквою, болгарським перцем та ніжним курячим філе на пательні й додайте смачну та неординарну вечерю до постійного меню.
Як приготувати смажені зелені помідори
Інгредієнти
Зелені помідори — 300 г
Морква — 1 шт.
Перець болгарський — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Куряче філе — 300−400 г
Олія — 2 ст. л.
Паприка — 1 ч. л.
Перець — 0,5 ч. л.
Сіль — 1 ст. л.
Приготування
Помийте помідори та наріжте кружечками товщиною до 1 см.
Почистіть моркву, перець, помийте та просушіть на паперовому рушнику.
Почистіть цибулю та наріжте дрібними кубиками.
Моркву та перець наріжте дрібною соломкою. Також моркву можна натерти на великій тертці.
Помийте філе, просушіть на паперовому рушнику та наріжте невеликими кубиками.
Складіть філе у зручну ємність, додайте сіль, паприку, перець та ретельно перемішайте.
Розігрійте пательню з олією та обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.
Додайте помідори та смажте їх з філе ще 5−10 хвилин.
Потім додайте моркву, перець, цибулю, ретельно перемішайте та готуйте до повної готовності.
Смачного!