Вдале поєднання. Як приготувати літній салат з молодої капусти, редьки та моркви

6 червня 2024, 11:26

Дивлячись на редьку в магазинах ми часто розуміємо, що не знаємо, які страви можна з неї приготувати, проте саме зараз час зробити простий та смачний салат.

Літо дарує нам безліч можливостей насолодитися природними натуральними вітамінами у вигляді овочів, з яких протягом всього сезону можна робити різноманітні салати. Оди з них, з молодої капусти та редьки, дивує та радує неочікуваним вдалим поєднанням інгредієнтів і дає можливість насолодитися новою стравою.

Реклама

Як приготувати салат з молодої капусти та редьки

Інгредієнти

Капуста — 450 г

Редька — 2- 3 шт.

Морква — 2 шт.

Кріп — пучок

Оцет (бальзамічний або винний) — 2 ст. л.

Сіль, перець — за смаком

Оливкова олія — для заправки

Приготування

Помийте та почистіть овочі.

Пошинкуйте капусту тонкою соломкою.

Редьку та моркву потріть на великій тертці або на спеціальній тертці соломкою.

Ретельно подрібніть кріп.

Поєднайте всі інгредієнти у зручному глибокому салатнику та перемішайте.

Додайте олію, сіль, оцет і знов ретельно перемішайте. За бажанням, можете додати в салат дрібку цукру.

Смачного!

Показати ще новини