Майже без борошна. Як швидко приготувати капустяний пиріг на пательні з продуктів, які завжди є вдома

9 травня 2024, 17:52

Візьміть ідеальний всесезонний овоч — капусту, додайте кілька інгредієнтів і приготуйте надзвичайно смачний овочевий пиріг на пательні.

Капустяний пиріг на пательні - ідеальна страва для вечері або перекусу. Для його приготування не потрібна духовка, а список інгредієнтів в рецепті підкуповує простотою.

Реклама

Як приготувати пиріг з капустою на пательні

Інгредієнти

Капуста білокачанна — 600−700 г

Морква — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

Яйця — 3 шт.

Борошно — 2−3 ст. л.

Часник — 2 зубчики

Перець солодкий червоний — 1 шт. (за бажанням)

Сіль, перець — дрібка

Олія для підсмажування

Приготування

Помийте капусту, дрібно нашаткуйте та складіть у глибоку ємність.

Закип’ятіть воду, залийте нею капусту та залиште на десять хвилин.

Коли капуста стане м’якою, відкиньте її на друшляк, щоб вода повністю збігла та перекладіть у чисту ємність.

Почистіть моркву та натріть на великій тертці.

Наріжте цибуля та перець.

Поєднайте моркву, цибулю, перець на пательні та підсмажте до м’якості.

Покладіть підсмажені овочі у ємність з капустою, додайте яйця, борошно, спеції та ретельно перемішайте.

Поставте пательню з олією на невеликий вогонь і викладіть на неї овочеву суміш.

Накрийте пательню кришкою та підсмажуйте пиріг протягом 12−15 хвилин.

Потім переверніть пиріг з пательні на тарілку та поверніть його не підсмаженою стороною на пательню, накрийте кришкою та підсмажте ще 12−15 хвилин до появи золотистої скоринки.

Смачного!

Показати ще новини