Майже без борошна. Як швидко приготувати капустяний пиріг на пательні з продуктів, які завжди є вдома
Візьміть ідеальний всесезонний овоч — капусту, додайте кілька інгредієнтів і приготуйте надзвичайно смачний овочевий пиріг на пательні.
Капустяний пиріг на пательні - ідеальна страва для вечері або перекусу. Для його приготування не потрібна духовка, а список інгредієнтів в рецепті підкуповує простотою.
Як приготувати пиріг з капустою на пательні
Інгредієнти
Капуста білокачанна — 600−700 г
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Яйця — 3 шт.
Борошно — 2−3 ст. л.
Часник — 2 зубчики
Перець солодкий червоний — 1 шт. (за бажанням)
Сіль, перець — дрібка
Олія для підсмажування
Приготування
Помийте капусту, дрібно нашаткуйте та складіть у глибоку ємність.
Закип’ятіть воду, залийте нею капусту та залиште на десять хвилин.
Коли капуста стане м’якою, відкиньте її на друшляк, щоб вода повністю збігла та перекладіть у чисту ємність.
Почистіть моркву та натріть на великій тертці.
Наріжте цибуля та перець.
Поєднайте моркву, цибулю, перець на пательні та підсмажте до м’якості.
Покладіть підсмажені овочі у ємність з капустою, додайте яйця, борошно, спеції та ретельно перемішайте.
Поставте пательню з олією на невеликий вогонь і викладіть на неї овочеву суміш.
Накрийте пательню кришкою та підсмажуйте пиріг протягом 12−15 хвилин.
Потім переверніть пиріг з пательні на тарілку та поверніть його не підсмаженою стороною на пательню, накрийте кришкою та підсмажте ще 12−15 хвилин до появи золотистої скоринки.
Смачного!