Популярний Цезар по-новому. Як приготувати салат з креветками та соусом з авокадо
Салат Цезар не обов’язково робити лише з курячим м’ясом, як виявилося, він неймовірно смакує з креветками.
Новий варіант популярного салату Цезар особливо прийдеться до смаку всім, хто любить морепродукти. Приготуйте його з креветками та додайте новий соус і станете справжнім фанатом цього рецепту.
Як приготувати салат Цезар по-новому
Інгредієнти
Для салату
Інгредієнти можна обирати у необхідній вам кількості.
Салат айсберг
Сир пармезан
Креветки
Томати чері
Суміш сушених томатів
Сухарі
Часник гранульований
Олія
Перець
Сіль
Для соусу
Яйця (круто зварені) — 3 шт.
Авокадо — 1 шт.
Часник — 1 зубчик
Вершковий сир — 1 ст. л.
Лимонний сік — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Почистіть креветки та замаринуйте у окремій зручній ємності. Для цього змішайте їх з сіллю, сумішшю сушених томатів, перцем, часником, олією та залиште.
Приготуйте соус. Для цього поєднайте всі інгредієнти соусу та збийте за допомогою блендера.
Швидко обсмажте креветки на розігрітій пательні (2−3 хвилини).
Наріжте салат айсберг, помідори чері та покладіть у салатник.
Додайте креветки, сухарі та заправте салат соусом.
Посипте готовий салат зверху пармезаном та подайте на стіл.
Смачного!