Популярний Цезар по-новому. Як приготувати салат з креветками та соусом з авокадо

21 серпня 2024, 16:03

Салат Цезар не обов’язково робити лише з курячим м’ясом, як виявилося, він неймовірно смакує з креветками.

Новий варіант популярного салату Цезар особливо прийдеться до смаку всім, хто любить морепродукти. Приготуйте його з креветками та додайте новий соус і станете справжнім фанатом цього рецепту.

Реклама

Як приготувати салат Цезар по-новому

Інгредієнти

Для салату

Інгредієнти можна обирати у необхідній вам кількості.

Салат айсберг

Сир пармезан

Креветки

Томати чері

Суміш сушених томатів

Сухарі

Часник гранульований

Олія

Перець

Сіль

Для соусу

Яйця (круто зварені) — 3 шт.

Авокадо — 1 шт.

Часник — 1 зубчик

Вершковий сир — 1 ст. л.

Лимонний сік — 2 ст. л.

Гірчиця — 1 ч. л.

Сіль, перець — за смаком

Приготування

Почистіть креветки та замаринуйте у окремій зручній ємності. Для цього змішайте їх з сіллю, сумішшю сушених томатів, перцем, часником, олією та залиште.

Приготуйте соус. Для цього поєднайте всі інгредієнти соусу та збийте за допомогою блендера.

Швидко обсмажте креветки на розігрітій пательні (2−3 хвилини).

Наріжте салат айсберг, помідори чері та покладіть у салатник.

Додайте креветки, сухарі та заправте салат соусом.

Посипте готовий салат зверху пармезаном та подайте на стіл.

Смачного!

Показати ще новини