По-новому. Як приготувати салат з крабовими паличками, перцем, помідорами та пікантним соусом
Салат з крабових паличок — одна з найпопулярніших страв на святкових та повсякденних столах.
Спробуйте приготувати улюблений салат з крабових паличок по-новому. Змініть кілька звичних інгредієнтів, додайте смачну заправку та насолодіться новим неймовірним смаком.
Як приготувати салат з крабовими паличками та овочами
Інгредієнти
Крабові палички — 250 г
Помідори — 2−3 шт.
Перець болгарський — 1 шт.
Яйця — 4 шт.
Цибуля зелена — пучок
Сир твердий — 150 г
Консервована кукуруза — за бажанням
Для соусу:
Майонез — 200 г
Сметана — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Кріп — за смаком
Приготування
Салат з крабовими паличками готується у двох варіантах: класичному, з перемішуванням всіх інгредієнтів і новому, з викладанням шарами, принцип якого дивіться нижче.
Наріжте дрібними кубиками крабові палички.
Помийте та почистіть від насінні помідори та перці й також наріжте дрібними кубиками.
Відваріть яйця круто, охолодіть і також подрібніть кубиками.
Дрібно наріжте зелену цибулю.
У окремій ємності поєднайте всі інгредієнти соусу та ретельно перемішайте.
Візьміть пласку тарілку, поставте на неї кондитерське кільце та починайте складати шари салату.
Покладіть крабові палички та змастіть соусом.
Далі зелену цибулю, потім перець, потім соус.
Потім яйця та соус.
Зверху сир натертий на тертці, соус, зелена цибуля та улюблена зелень для прикрашання.
Смачного!