З високим вмістом білка та клітковини. Пʼять рецептів пасти, які підходять тим, хто на дієті чи дотримується правильного харчування
Паста з високим вмістом клітковини та білка — чудовий вибір для тих, хто прагне зробити своє харчування більш поживним і збалансованим. Пропонуємо п’ять найкращих рецептів, які стануть ідеальним вибором для смачної та корисної вечері.
Ці смачні, ситні та поживні страви містять щонайменше 15 грамів білка та 6 грамів клітковини на порцію (приблизно 200 г). Вони не лише забезпечать тривале відчуття ситості, а й сприятимуть підтримці енергії протягом дня. Їх можна приготувати з використанням спеціальних інгредієнтів, які збільшують вміст білка та клітковини.
П’ять найкращих рецептів пасти з високим вмістом білка та клітковини
Кабачки, приготовані за цим рецептом, майже розчиняються в соусі, а діжонська гірчиця та лимонна цедра додають страві яскравого аромату. За бажанням, свіжі цукіні можна замінити на заморожені, попередньо розморозивши їх.
Рецепт кремової пасти з кабачком і куркою гриль: з високим вмістом клітковини і білка
Існує легенда, що підсмажені равіолі були винайдені кухарем із Сент-Луїса, який випадково опустив їх у гарячу олію замість води. У цьому рецепті ми робимо цю страву більш легкою та корисною, запікаючи равіолі замість смаження й додаючи порцію овочів у вигляді вегетаріанського соусу Болоньєзе. Ще одна приємна новина: цей поживний та смачний вегетаріанський обід або вечеря готується всього за 35 хвилин.
Хрусткі запечені равіолі з червоним перцем та грибним болоньєзе: заряд клітковини гарантовано
Ця соковита страва з пасти готується з сиром бурата, м’яким сиром з коров’ячого молока, схожим на свіжу моцарелу, але з вершковою серединою, яка чудово тане. Ви можете замінити чері нарізаними свіжими будь-якими помідорами. Якщо вони пухкі та соковиті, то добре зволожать і приправлять макарони, тому можна не додавати повну кількість води. Подавайте з хрустким часниковим хлібом і зеленим салатом на гарнір.
Рецепт пасти з буратою, чері та шпинатом: ідеально білкова страва
Грибне орзо з лимоном та пармезаном — це вершкова страва, насичена смаком завдяки грибам та оксамитовому соусу. Насолоджуйтеся цією затишною стравою з пасти з келихом вина чи іншого улюбленого безалкогольного напою. Паста стане справжньою знахідкою у холодні зимові дні чи довгі вечори. Використовуйте свіжі гриби для більш насиченого смаку. Білі нададуть страві вишуканості, а печериці — легкості. Лимонна цедра додає свіжості, тому не пропустіть цей крок. Якщо любите більше соусу, подвійте кількість вершків або залишеної рідини від пасти.
Грибна паста з лимоном та пармезаном: корисний і смачний рецепт
Цей простий рецепт пасти в одному горщику отримав назву «вершкового» завдяки додаванню сметани та пармезану, які разом створюють пікантний сирний соус, що прилипає до орекієтте, горошку та ковбаси. Завдяки використанню саме тієї кількості рідини, яка необхідна для приготування пасти, крохмаль, який зазвичай зливається з водою, залишається в каструлі, додаючи ще більшої вершковості. Якщо ви любите гостре, але не надто гостре, використовуйте суміш солодких та гострих італійських ковбасок.
Вершкова паста з ковбасою та горошком: по-італійськи
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.