Італійська вечеря. Як приготувати пасту з помідорами, пармезаном та кедровими горіхами
Єдина паста, яка потрібна влітку. Пошуки більш легкої, красивої та соковитої можуть затягнутися до осені. Тут налиті сонцем домашні томати, строкатий пармезан, ніжна нотка горіхів та приємна пряність базиліку.
Чи помітили ви, що сир Пармезан традиційно натирають на терці, створивши таким чином майже стружку? Це може бути потрібно через твердість продукту, але якщо ваш сир здається вам достатньо м’яким, щоб побути бунтарем — сміливо використовуйте особливість цього рецепту. Тут пармезан подрібнений на шматочки, що дозволяє сконцентрувати смак та поєднати його з томатами. Також ви можете піти далі та обсмажити помідори у вині та додати зелену цибулю до вашої пасти. Зробіть цю ошатну страву настільки простою, що аж геніально смачною. Американська фуд-блогерка Максін Шарф поділилася тим, як вона готує цю пасту на своїй сторінці в Інстаграм.