Смакує на свіжому повітрі. Топ-10 рецептів м’яса та риби на грилі
19 квітня, 06:30
Смажене на грилі м’ясо (Фото: Freepik\stockking)
Тепла погода, легкий вітерець та бажання сімейного відпочинку разом втілюються у пікнік на свіжому повітрі із приготуванням улюблених поживних страв. Як щодо того, щоб посмакувати м’ясом та рибою з гриля?
Гриль — це універсальний спосіб приготування їжі, який підходить для будь-якого випадку: від сімейних обідів до зустрічей з друзями. Смаження м’яса і риби на грилі не лише зберігає смакові якості продуктів, але й робить їх підкреслено смачними завдяки димному аромату.
Реклама
NV FOOD зібрав добірку 10 простих і смачних рецептів, які стануть чудовою основою для повсякденних обідв. Тут гострі реберця, ніжна риба та курячі стегенця — ці варіанти легко адаптуються під різні смаки й уподобання.
Такос з рибою на грилі: рецепт мексиканського ель пастор
Акуратна грильована риба, пекучі спеції, ананасова сальма і все це у хрусткому лаваші створять ідеальну основу для вашої вечері в компанії на природі. Зробіть заготовки завчасно.
Стейк лосося на грилі: рецепт простої страви із зеленим соусом
Стейки лосося на грилі з йогуртовим соусом з кінзою та часником - це звучання весни, аромату гриля та яскравої зелені навколо. Такий обід варто скуштувати з риби, посмаженої на відкритому вогні з грилем.
Риба на грилі з молодою картоплею: ідеальний обід на відкритому повітрі
Добре просмажена, але не суха та ароматна риба ідеально поєднаться з м'якою молодою картоплею на вашому весняному столі у свято чи просто в будь-який приємний день.
Смажена на грилі: рецепт тиляпії з лаймом та базиліком
Подавайте разом зі смаженою картоплею та салатом для повноцінної та корисної вечері, або ж використовуйте філе як начинку для тако, додавши збоку інші інгредієнти, такі як шматочки свіжого авокадо, піко де гало та вершки.
Прості страви здатні дивувати, і цей сом на грилі тому підтвердження. Для рецепту вам знадобиться трохи інгредієнтів та небагато часу, а отримаєте ви вишукану та ситну страву до овочів чи чатні з ананасу.
Відвідайте місцевого м'ясника і попросіть яловичі реберця по-фланкенськи, приготовані на грилі. Потім розпаліть гриль і спробуйте цю неймовірну техніку для ідеально приготованих, ароматних реберець!
Курка по-гавайськи: рецепт стегон в солодкому соусі на грилі
Відчуйте смак Гавайських островів з цим рецептом курки Хулі Хулі. Тут ідеальне поєднання солодкого та солоного завдяки тропічному маринаду з імбиру, часнику, соєвого соусу та ананасу.
Відвідайте місцевого м'ясника і попросіть яловичі реберця по-фланкенськи, приготовані на грилі. Потім розпаліть гриль і спробуйте цю неймовірну техніку для ідеально приготованих, ароматних реберець!
Назва «булгогі» перекладається як «вогняне м'ясо», і це відображає спосіб приготування — м'ясо готується на відкритому вогні або грилі, що надає йому характерний смак і аромат.