За чаєм вони зникають непомітно. Як приготувати булочки із сиру з родзинками
Чудовий гостинець для домашнього чаювання, над яким не потрібно довго працювати. Ці сирні булочки готуються за 10 хвилин, а розлітаються зі швидкістю ковтків чаю.
Сир гармонійно створює основу для випічки завдяки своїй вершковості та ніжності, а цільнозернове борошно надає їм користі та м’якої форми. Ці булочки практично дієтичні та точно будуть корисним смаколиком на щодень завдяки низькій калорійності та поживності. Додавайте до них улюблені горішки чи сухофрукти замість родзинок та насолоджуйтеся. Рецепт опублікували на сторінці borzhemsky_healthy_food в Інстаграм.
Сирні булочки з родзинками
Інгредієнти:
- 100 г звичайного сиру
- 1 яйце
- 60 г цільнозернового борошна
- 3 г розпушувача
- 30 г родзинок
- Цукрзам або цукор
- Яйце для змащування булочок
Приготування:
Родзинки замочуємо в окропі на кілька хвилин. Змішуємо всі інші інгредієнти, додаємо родзинки. Формуємо кільця з тіста на силіконовому килимку. Робимо всередині дірочки, щоб отримати форму пончика, або формуємо кругляші для класичної форми булочок. На пергаменті випікаємо при 180 ° 20−25 хвилин, змастивши поверхню яйцем для золотого кольору.