Ресторанний рівень. Сім осінніх рецептів з гарбуза, які радить Євген Клопотенко
Страви з гарбуза (Фото: сайт klopotenko.com)
Яка ж осінь без гарбузових рецептів. Чи то ви готуєте щось для щоденного раціону, чи хочете побалуватися геловінськими смаколиками, ці помаранчеві рецепти підійдуть перфектно.
Гарбуз, вірогідно, не перший продукт, про який ви подумаєте, подумавши про українську кухню. Але погодьтеся, він робить страви більш автентичними, домашніми та затишними, попри те, що привезений з Америки. Рецепти з гарбузом, як втіленням барв та смаків осені ділиться український ресторатор, шеф-кухар та активіст Євген Клопотенко. Тут знайдеться святковий варіант цього овочу, сімейний — на вечерю чи обід, і навіть гарбузові сніданки не стануть складним завданням.
Гарбузові оладки на кефірі: пухкі, м'які та завжди вдалі
Кольору осені: гарбузовий крем-суп з сочевицею на вершках
Печеня з гарбузом та м’ясом: рецепт, обов'язковий на осінь
Осінній плов в гарбузі: рецепт зі свининою у красивій подачі
З гарбузом і яловичиною: грецький пиріг шумуш з м'яким листковим тістом
Гарбузовий чизкейк з карамеллю: класичний десерт в українському стилі
Сонячний: гарбузовий торт зі сметанним кремом на осінь
- Для профілактики раку та схуднення. Вісім причин їсти гарбуз та кому цього робити не варто
- У мікрохвильовці, нічна чи варена? Яка вівсянка смакує найкраще — експертка порівняла шість способів приготування
- ГастроСпадок. Євген Клопотенко презентував цифрову енциклопедію автентичної української кухні з рецептами