Дуейн Джонсон не лише найдорожчий актор та блогер світу, але й найкращий кулінар. Ось рецепт, який підкорив шефа
Дуейн «Скеля» Джонсон знає смак у їжі. Його знамениті кокосово-бананові млинці наповнені білком і корисними жирами. Такі пухкі та солодкі панкейки чудово підійдуть на сніданок для дорослих, і для дітей.
Знаменитості є великою частиною культури, і вони мають силу впливати на мільйони людей не тільки своїми словами, але й кулінарією. Один із найвідоміших шефів у світі, блогер із 9 мільйонами підписників у Ютубі, Джошуа Вайсман приготував та скуштував вірусні рецепти від 12 знаменитостей, включаючи Снуп Дога, Кайлі Дженнер, Свіфт Тейлор та інших. Він визначив, які з них дійсно варто приготувати. У списку селебріті був і відомий актор Дуейн «Скеля» Джонсон.
Він найдорожчий актор та блогер світу, а тепер і найкращий кулінар. Розповідаємо рецепт панкейків, який підкорив шефа Джошуа. Вони смакують ще краще з кленовим сиропом, медом, або з додаванням органічного арахісового масла для додаткового білка та смаку.
Бананові панкейки — рецепт Дуейна «Скелі» Джонсона
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна
- 1 ст.л. розпушувача
- 3 ст.л. цукрового піску
- ½ ч.л. морської солі
- 2/3 склянки несолодкого подрібненого кокосового горіха
- 2 середні банани, нарізані кубиками
- 2 яйця
- 1 склянка кокосової води
- 1 склянка кокосового молока
- ¾ склянки незбираного молока
- 1 ч.л. ванільного екстракту
- 2 ст.л. кокосової олії, розтопленого
- 2 ст.л. несолоного вершкового масла, розтопленого
Спосіб приготування:
- Просійте борошно та розпушувач у велику миску. Додайте цукровий пісок, морську сіль і несолодкий подрібнений кокос (2/3 склянки). Злегка перемішайте дерев’яною ложкою.
- В окремій мисці збийте яйця, кокосову воду, кокосове молоко, незбиране молоко, ванільний екстракт, кокосову олію та несолоне вершкове масло.
- Зробіть поглиблення в центрі борошняної суміші і влийте в нього яєчно-молочну суміш. Злегка перемішати, щоб об'єднати. Тісто не повинно бути занадто густим, не перемішуйте його занадто сильно.
- Додайте в тісто банани. Злегка перемішуємо, щоб рівномірно розподілити.
- Розігрійте злегка змащену олією сковорідку до 135 градусів С або сковороду на середньому рівні, використовуючи поєднання оливкової олії першого холодного віджиму (за потреби) та вершкового масла.
- Вилийте млинцеве тісто на сковорідку. Для великих млинців використовуйте ополоник або мірну склянку розміром 1 склянка, а для маленьких — ¼ склянки. Смажте 2−3 хвилини з одного боку, доки зверху млинців не з’являться бульбашки.
- Обережно перевертаємо тонкою лопаткою. Смажити до коричневого кольору та хрусткої скоринки, ще 2−3 хвилини.
- Перекладіть на тарілку або блюдо і подавайте одразу ж з будь-якою начинкою на ваш вибір.