Дуейн Джонсон не лише найдорожчий актор та блогер світу, але й найкращий кулінар. Ось рецепт, який підкорив шефа

15 травня 2024, 17:58

Дуейн «Скеля» Джонсон знає смак у їжі. Його знамениті кокосово-бананові млинці наповнені білком і корисними жирами. Такі пухкі та солодкі панкейки чудово підійдуть на сніданок для дорослих, і для дітей.

Знаменитості є великою частиною культури, і вони мають силу впливати на мільйони людей не тільки своїми словами, але й кулінарією. Один із найвідоміших шефів у світі, блогер із 9 мільйонами підписників у Ютубі, Джошуа Вайсман приготував та скуштував вірусні рецепти від 12 знаменитостей, включаючи Снуп Дога, Кайлі Дженнер, Свіфт Тейлор та інших. Він визначив, які з них дійсно варто приготувати. У списку селебріті був і відомий актор Дуейн «Скеля» Джонсон.

Реклама

Він найдорожчий актор та блогер світу, а тепер і найкращий кулінар. Розповідаємо рецепт панкейків, який підкорив шефа Джошуа. Вони смакують ще краще з кленовим сиропом, медом, або з додаванням органічного арахісового масла для додаткового білка та смаку.

У змаганні вірусних рецептів від селебріті перемогли бананово-кокосові млинці Дуейна Джонсона (Фото: Youtube / скріншот)
У змаганні вірусних рецептів від селебріті перемогли бананово-кокосові млинці Дуейна Джонсона / Фото: Youtube / скріншот

Бананові панкейки — рецепт Дуейна «Скелі» Джонсона

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна
  • 1 ст.л. розпушувача
  • 3 ст.л. цукрового піску
  • ½ ч.л. морської солі
  • 2/3 склянки несолодкого подрібненого кокосового горіха
  • 2 середні банани, нарізані кубиками
  • 2 яйця
  • 1 склянка кокосової води
  • 1 склянка кокосового молока
  • ¾ склянки незбираного молока
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 2 ст.л. кокосової олії, розтопленого
  • 2 ст.л. несолоного вершкового масла, розтопленого

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно та розпушувач у велику миску. Додайте цукровий пісок, морську сіль і несолодкий подрібнений кокос (2/3 склянки). Злегка перемішайте дерев’яною ложкою.
  2. В окремій мисці збийте яйця, кокосову воду, кокосове молоко, незбиране молоко, ванільний екстракт, кокосову олію та несолоне вершкове масло.
  3. Зробіть поглиблення в центрі борошняної суміші і влийте в нього яєчно-молочну суміш. Злегка перемішати, щоб об'єднати. Тісто не повинно бути занадто густим, не перемішуйте його занадто сильно.
  4. Додайте в тісто банани. Злегка перемішуємо, щоб рівномірно розподілити.
  5. Розігрійте злегка змащену олією сковорідку до 135 градусів С або сковороду на середньому рівні, використовуючи поєднання оливкової олії першого холодного віджиму (за потреби) та вершкового масла.
  6. Вилийте млинцеве тісто на сковорідку. Для великих млинців використовуйте ополоник або мірну склянку розміром 1 склянка, а для маленьких — ¼ склянки. Смажте 2−3 хвилини з одного боку, доки зверху млинців не з’являться бульбашки.
  7. Обережно перевертаємо тонкою лопаткою. Смажити до коричневого кольору та хрусткої скоринки, ще 2−3 хвилини.
  8. Перекладіть на тарілку або блюдо і подавайте одразу ж з будь-якою начинкою на ваш вибір.
Показати ще новини