Без борошна та м’яса. Як приготувати з капусти пиріг-піцу, що не зашкодить фігурі
Цей рецепт варто зробити одним з головних у своєму меню всім, хто любить смачно поїсти та не хоче при цьому гладшати.
Пиріг з капусти без м’яса та борошна — справжня знахідка для тих, хто любить овочі, слідкує за фігурою та віддає перевагу простим і корисним стравам.
Як приготувати капустяний пиріг без борошна
Інгредієнти
Капуста — 400 г
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Перець болгарський — 0,5 шт.
Цибуля зелена — кілька гілочок
Яйця — 3 шт.
Помідори — 1−2 шт.
Сир твердий — 100 г
Олія — 3 ст. л.
Сіль, перець, спеції - за смаком
Приготування
Якомога тонше нашинкуйте капусту. Перекладіть її у зручну глибоку ємність та добре помніть руками, доки не стане м’якішою.
Поріжте дрібними кубиками цибулю, перець.
Потріть на великій тертці моркву.
Покладіть на розігріту з олією пательню моркву, цибулю, перець та обсмажте кілька хвилин до пом’якшення. Потім перекладіть в окрему ємність та дайте охолонути.
В окремій мисці перемішайте яйця, сіль, спеції дрібно нарізану зелену цибулю.
Поєднайте всі інгредієнти та ретельно перемішайте.
Застеліть деко пергаментом для випікання та змастіть олією. Викладіть овочі та рівномірно розподіліть по ньому.
Поставте овочі в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.
За цей час наріжте тонкими кружальцями помідори та натріть на великій тертці сир.
Дістаньте деко з запеченими овочами з духовки, викладіть на них помідори, засипте сиром і поверніть у духовку ще на 10−15 хвилин.
Смачного!