Сінабони для лінивих. Як приготувати популярну випічку з готового листкового тіста
Пухкі сінабони з оригінальними заливками та начинками люблять навіть ті, хто не являються фанатами мучного.
Популярні у всьому світі сінабони зазвичай готуються з дріжджового тіста власного приготування, але якщо ви не товаришуєте з дріжджами та маєте обмаль часу на приготування випічки, скористуйтеся готовим листковим тістом — булочки вийдуть навіть смачніше, ніж у кафе.
Як приготувати сінабони з листкового тіста
Інгредієнти
Для тіста
Тісто листкове дріжджове — 500 г
Масло вершкове — 50 г
Яйця — 1 шт.
Кориця — 20 г
Для заливки
Молоко згущене — 150 г
Яйця — 1 шт.
Сметана — 2 ст. л.
Карамель та мигдальні пелюстки — для прикраси
Приготування
Заздалегідь розморозьте листкове тісто.
У невеликій глибокій ємності змішайте розтоплене масло та корицю.
Розкладіть тісто та змажте його поверхню отриманою сумішшю.
Зверніть тісто у рулет з начинкою в середині та розріжте його на окремі булочки.
Застеліть деко пергаментом для випікання та поставте на нього сінабони таким чином, щоб розрізані частини були знизу та зверху.
Змажте булочки зверху сирим яйцем та поставте для випікання у заздалегідь прогріту до 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
За цей час у окремій ємності приготуйте крем.
Змішайте яйце та згущене молоко і поставте в мікрохвильову піч на 2 хвилини.
Після цього додайте сметану та збийте блендером до однорідності.
Полийте кремом готові сінабони, додайте зверху рідку карамель та присипте мигдальними пелюстками.
Смачного!