Пікантне поєднанння. Як приготувати оригінальний соус із редиски
Цей багатий на поживні речовини коренеплід є одним із найпопулярнішим сезонних овочів. Розповідаємо оригінальний рецепт приготування редиски.
Зазвичай редиску додають у салат із іншими овочами та зеленню, але вона чудово смакуватиме у соусі. Пікантний смак коренеплоду підійде до м’яса, сендвічів чи гарнірів.
Як приготувати соус із редиски
Інгредієнти:
¼ склянки нарізаної редиски
½ склянки грецького йогурту
1 подрібнений зубчик часнику
Краплина червоного винного оцту
Спосіб приготування:
Зробіть соус з редиски. Для цього візьміть ½ склянки грецького йогурту та збивайте блендером чи кухонним комбайном з ¼ склянки нарізаної редиски, одного подрібненого зубчика часнику і краплі червоного винного оцту до однорідної маси. Додавайте соус до м’яса, других страв, овочевих салатів чи улюблених сендвічів.