Білкова булочка для веган-бургера. Рецепт нутового хліба на сковороді, який підкорив інтернет

16 липня 2024, 23:15

Італійський відеоблогер привернув увагу користувачів соціальних мереж, представивши рецепт нутового хліба, який багато хто визнав схожим на популярну індійську закуску дхоклу.

У своєму відео на Instagram блогер демонструє, як змішати нут, яйце і борошно, щоб зробити пасту, розігріти її в мікрохвильовій печі протягом 4 хвилин, потім розрізати свіжоспечений хліб на булочки для бургерів і наповнити їх помідорами, прошутто, бурратою та іншими інгредієнтами.

Реклама

У тексті під постом блогер написав: «Якщо ви хочете швидкий і корисний обід, мій простий хліб із консервованого нуту й одного яйця ідеально вам підійде! Він буде готовий всього за 5 хвилин».

Рецепт швидко набрав популярності, і користувачі соціальних мереж почали проводити паралелі між нутовим хлібом і дхоклою, традиційною гуджаратською закускою, приготованою з нутового борошна. Один користувач зазначив: «Це дхокла, брате». Інший додав: «Дхокла поїхала в Італію». Ще один користувач додав: «Цей рецепт виглядає апетитно. Я спробую, але, на жаль, смачні італійські прошутто і буррата будуть відсутні».

Показати ще новини