Начиняйте не лише перці. Рецепт фаршированих томатів з сиром, що чудово пасують до літнього обіду
Ідеальна літня страва, яка не вимагає багато зусиль, і до того ж надзвичайно корисна. Ці смаколики найкраще їсти теплими з хрустким хлібом, але залишками можна насолоджуватися і в охолодженому вигляді.
Рецептом поділилась блогерка та зареєстрована дієтологиня Джеймі Веспа. Для приготування вона обрала великі томати з товстою шкіркою, які буде легко спустошити від серединки. У наповненні, якщо ви не фанат домашнього сиру, рикота також чудово підійде. Для найсмачнішого куштування оберіть правильний хліб — добре смакуватиме той, що на заквасці, підсмажений до золотої скоринки на пательні з ароматною олією.