Мрія вегана. Як приготувати легку та смачну піцу із кабачків з помідорами та сиром
Піца без м’яса на основі кабачків — чого можна ще побажати у спекотні літні дні на обід або вечерю.
Універсальність кабачків вражає та додає наснаги для приготування ще більше нових страв з ними. Спробуйте зробити піцу з кабачків. Легка та одночасно ситна вона ідеально підходить для спекотного сезону.
Як приготувати піцу із кабачків без м’яса
Інгредієнти
Кількість інгредієнтів можна підбирати виходячи з власних уподобань.
Кабачки (середнього розміру) — 2 шт.
Борошно — 1 скл.
Яйця — 3 шт.
Розпушувач -1 ч. л.
Помідори — за смаком;
Сир твердий — за смаком
Сіль, зелень — за смаком
Олія для змащування форми
Приготування
Помийте кабачки та, якщо шкірка тонка, натріть з нею на великій тертці, а потім залиште у глибокій ємності на 10−15 хвилин, щоб вийшов зайвий сік.
Вилийте сік, додайте яйця, борошно, зелень, сіль і ретельно перемішайте.
Змажте олією форму для запікання, вилийте у неї тісто, рівномірно розподіліть, змажте жовтком та викладіть зверху заздалегідь нарізані помідори.
Відправте піцу запікатися приблизно на 30 хвилин у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку.
За цей час потріть на великій тертці сир.
Дістаньте піцу з духовки, посипте сиром та поверніть запікатися ще протягом 5 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Смачного!