Мрія вегана. Як приготувати легку та смачну піцу із кабачків з помідорами та сиром

2 липня 2024, 13:12

Піца без м’яса на основі кабачків — чого можна ще побажати у спекотні літні дні на обід або вечерю.

Універсальність кабачків вражає та додає наснаги для приготування ще більше нових страв з ними. Спробуйте зробити піцу з кабачків. Легка та одночасно ситна вона ідеально підходить для спекотного сезону.

Реклама

Як приготувати піцу із кабачків без м’яса

Інгредієнти

Кількість інгредієнтів можна підбирати виходячи з власних уподобань.

Кабачки (середнього розміру) — 2 шт.

Борошно — 1 скл.

Яйця — 3 шт.

Розпушувач -1 ч. л.

Помідори — за смаком;

Сир твердий — за смаком

Сіль, зелень — за смаком

Олія для змащування форми

Приготування

Помийте кабачки та, якщо шкірка тонка, натріть з нею на великій тертці, а потім залиште у глибокій ємності на 10−15 хвилин, щоб вийшов зайвий сік.

Вилийте сік, додайте яйця, борошно, зелень, сіль і ретельно перемішайте.

Змажте олією форму для запікання, вилийте у неї тісто, рівномірно розподіліть, змажте жовтком та викладіть зверху заздалегідь нарізані помідори.

Відправте піцу запікатися приблизно на 30 хвилин у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку.

За цей час потріть на великій тертці сир.

Дістаньте піцу з духовки, посипте сиром та поверніть запікатися ще протягом 5 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Смачного!

Показати ще новини