Незвичайна закуска. Як приготувати смажені оливки з начинкою, які смакують навіть до солодких коктейлів
Оливки з начинкою підсмажені в паніруванні - побалуйте себе та близьких незвичайною закускою.
Приготуйте смажені оливки з начинкою у хрусткому паніруванні до святкового або повсякденного застілля. Незвичайна закуска смакує як до коктейлів, так і до будь-яких гарнірів.
Як приготувати смажені оливки з начинкою
Інгредієнти
Оливки фаршировані - 200 г
Борошно — 4 скл.
Панірувальні сухарі - 1 скл.
Вода — ½ скл.
Олія оливкова — 500 мл
Сіль — за смаком
Приготування
Відкрийте оливки, вилийте з них рідину та викладіть у ємність, з якої їх легко брати.
У окремій ємності змішайте борошно, воду, дрібку солі та замісіть тісто.
Якщо у процесі замішування трішки не вистачає борошна або води — додайте.
Враховуйте, що тісто має вийти густим.
Поставте невелику широку каструлю з олією на невеликий вогонь та розігрійте олію до 180 градусів.
Посипте оливки борошном, потім вмочіть у тісто, а після цього у панірувальні сухарі.
Обережно висипте оливки у каструлю з підігрітою олією та підсмажте до золотистої скоринки.
Готові оливки викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися залишків олії, дайте їм трохи охолонути та подавайте на стіл.
Смачного!