Незвичайна закуска. Як приготувати смажені оливки з начинкою, які смакують навіть до солодких коктейлів

4 липня 2024, 12:27

Оливки з начинкою підсмажені в паніруванні - побалуйте себе та близьких незвичайною закускою.

Приготуйте смажені оливки з начинкою у хрусткому паніруванні до святкового або повсякденного застілля. Незвичайна закуска смакує як до коктейлів, так і до будь-яких гарнірів.

Реклама

Як приготувати смажені оливки з начинкою

Інгредієнти

Оливки фаршировані - 200 г

Борошно — 4 скл.

Панірувальні сухарі - 1 скл.

Вода — ½ скл.

Олія оливкова — 500 мл

Сіль — за смаком

Приготування

Відкрийте оливки, вилийте з них рідину та викладіть у ємність, з якої їх легко брати.

У окремій ємності змішайте борошно, воду, дрібку солі та замісіть тісто.

Якщо у процесі замішування трішки не вистачає борошна або води — додайте.

Враховуйте, що тісто має вийти густим.

Поставте невелику широку каструлю з олією на невеликий вогонь та розігрійте олію до 180 градусів.

Посипте оливки борошном, потім вмочіть у тісто, а після цього у панірувальні сухарі.

Обережно висипте оливки у каструлю з підігрітою олією та підсмажте до золотистої скоринки.

Готові оливки викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися залишків олії, дайте їм трохи охолонути та подавайте на стіл.

Смачного!

Показати ще новини