Ідеальний перекус. Простий рецепт приготування ситних трубочок із лаваша з яйцями та моцарелою

11 серпня 2024, 09:01

Універсальний лаваш, з магазину або вироблений власноруч, неймовірно смакує як закуска.

Для приготування хрусткого та ситного перекусу з лаваша достатньо мати в запасі прості інгредієнти та десять хвилин вільного часу. Підсмажте лаваш з начинкою на пательні та насолодіться неймовірним смаком простої страви.

Реклама

Як приготувати трубочки з начинкою із лаваша на пательні

Інгредієнти

Лаваш — 1 шт.

Яйця — 4 шт.

Сир моцарела — 180 г

Зелень — пучок

Сметана — 2 ст. л.

Часник — 1 зубчик

Сіль — за смаком

Приготування

Зваріть круто яйця та залиште остигати.

Подрібніть зелень.

Потріть сир на середній тертці.

Пропустіть через прес часник.

Яйця потріть на тертці або наріжте дрібними кубиками.

Змішайте всі інгредієнти у зручній глибокій ємності, додайте сметану та сіль. Ретельно перемішайте до отримання єдиної маси — начинки.

Поділіть великий лист лаваша навпіл.

Розкладіть лаваш на рівній поверхні та рівномірно розподіліть по його більшій частині начинку. Залиште вільним від начинки край лаваша, щоб трубочка з нього легше загорнулася.

Загорніть лаваш у трубочку та, якщо потрібно, поділіть на кілька частин, щоб було зручніше розмістити на пательні.

Підсмажте трубочки з лаваша на заздалегідь розігрітій з невеликою кількістю олії пательні до золотистого кольору.

Подайте трубочки на стіл зі свіжими овочами та улюбленим соусом.

Смачного!

Показати ще новини