Ідеальний перекус. Простий рецепт приготування ситних трубочок із лаваша з яйцями та моцарелою
Універсальний лаваш, з магазину або вироблений власноруч, неймовірно смакує як закуска.
Для приготування хрусткого та ситного перекусу з лаваша достатньо мати в запасі прості інгредієнти та десять хвилин вільного часу. Підсмажте лаваш з начинкою на пательні та насолодіться неймовірним смаком простої страви.
Як приготувати трубочки з начинкою із лаваша на пательні
Інгредієнти
Лаваш — 1 шт.
Яйця — 4 шт.
Сир моцарела — 180 г
Зелень — пучок
Сметана — 2 ст. л.
Часник — 1 зубчик
Сіль — за смаком
Приготування
Зваріть круто яйця та залиште остигати.
Подрібніть зелень.
Потріть сир на середній тертці.
Пропустіть через прес часник.
Яйця потріть на тертці або наріжте дрібними кубиками.
Змішайте всі інгредієнти у зручній глибокій ємності, додайте сметану та сіль. Ретельно перемішайте до отримання єдиної маси — начинки.
Поділіть великий лист лаваша навпіл.
Розкладіть лаваш на рівній поверхні та рівномірно розподіліть по його більшій частині начинку. Залиште вільним від начинки край лаваша, щоб трубочка з нього легше загорнулася.
Загорніть лаваш у трубочку та, якщо потрібно, поділіть на кілька частин, щоб було зручніше розмістити на пательні.
Підсмажте трубочки з лаваша на заздалегідь розігрітій з невеликою кількістю олії пательні до золотистого кольору.
Подайте трубочки на стіл зі свіжими овочами та улюбленим соусом.
Смачного!