Грузинський сніданок. Як швидко приготувати соковиту та смачну ачму без тіста: підійде для тих, хто на дієті
Традиційна грузинська страва — ачма зазвичай готується з тонкого тіста та кількох різновидів сирів.
Завдяки спрощеному рецепту, можна швидко приготувати ачму всього з кількох інгредієнтів і без тіста. Страва вийде надзвичайно легкою, соковитою й смачною та підійде навіть тим, хто дотримується дієти.
Як приготувати ачму з лаваша
Інгредієнти
Лаваш — 150 г
Молоко — 150 мл
Сир — 180 г
Яйця — 2 шт.
Сир твердий — 100 г
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Підготуйте зручну глибоку ємність та покладіть у неї сир. Розімніть його виделкою.
Додайте яйця та молоко.
Потріть твердий сир на великій тертці та додайте в ємність.
Перемішайте всі інгредієнти.
Дістаньте лаваш і порвіть його на дрібні шматочки.
Додайте їх до суміші та ретельно перемішайте.
Посоліть, додайте перець за смаком і знов перемішайте.
Вилийте тісто у силіконову форму для випікання та поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку.
Як тільки на ачмі з’явиться золотиста скоринка, вийміть її з духовки та подавайте на стіл.
Смачного!